Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Burak, Onur'u yendi

Bol pozisyonlu bir maç izledik Arena'da dün gece. Özellikle Galatasaray adına... İlk yarıda durgun bir tempo vardı. Oyun daha çok Galatasaray ağırlıklı oynansa da sonuç alınamayan ataklar izledik. Trabzonspor maça klasik 4-2-3-1 dizilişi ile başladı. Hücumda en etkili oyuncuları olan Yusuf ile Olcan'ın ikisinin birden kötü performansı ve Henrique'ye destek olamamaları pozisyon üretmekte zorlanmalarına sebep oldu. Buna karşılık sahada ofansif bir kadroyla 4-3-1-2 dizilişi ile yer alan Galatasaray'ın ilk yarıda iki pozisyonu ve oyun üstünlüğü vardı rakibi karşısında. Ancak ilk yarıdaki oyunda beklenenin altında bir kalite vardı.

ONUR YETMEDİ
İkinci yarıda ise sahada tempo iyice yükseldi. Bilhassa Galatasaray önde baskı yapıp, sonuç almak için yüklenmeye başladı Trabzonspor kalesine. Ancak karşısında Onur'u buldu. Yine de bu atakların sonunda Burak Yılmaz ile aradığı gole de ulaştı.
Hemen ardından Olcan ile gelen golle ümitlenmişken, Burak Yılmaz'ın takımı ve kendi adına attığı ikinci gol Trabzonspor'un sinirlerini bozdu.
Üstüne Colman da atılınca Trabzonspor oyun disiplininden uzaklaştı. Bu tabloda savunmada rakibini eksik yakaladığı pozisyonları sonuçlandıramadı Galatasaray. Henrique iyi başladı oyuna ve Trabzonspor adına en etkili isimdi. Ama oyunun devamında Olcan ve Yusuf'tan destek alamayınca etkinliği azaldı.

ASLAN POTADA

Tabii ki bu sonuç Galatasaray'ı potada tutarken, Trabzonspor'u zirveden iyice uzaklaştırdı.
Hakem Fırat Aydınus Türkiye'de en çok beğendiğim hakem ama dün kartlarını Trabzonsporlu futbolculara karşı daha rahat çıkardı. İtiraz dışında bir sürü sert faule kart gösteremedi.

MAÇIN ADAMI: BURAK YILMAZ

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA