Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Yarın Lizbon uçağıyla gider!

Karabük'ün iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Dün de iyi oynayarak tarihi farkı kaçırdılar. F.Bahçe'nin buradan alacağı yarım puan bile futbolun adaletinin olmadığını gösterirdi. Karabükspor iyi futbol oynadı. Tebrik etmek, farkı kaçırdığı için de eleştirmek lazım. F.Bahçe'yi de yerden yere vurmamak gerek. Bu mağlubiyet inanılmaz bir kayıp değildir. Kazanmış olsa avantaj olacaktı ama çok büyük kayıp değil. Hala ciddi bir puan farkı var.
Ersun Yanal'ı eleştirirken de düşünmemiz lazım. Ligin ilk yarısında puan farkını açtı, buraya kadar getirdi. Kazanırken de eleştireceğiz, kaybederken de eleştireceğiz. Bazen kaybederken doğru işler yaptığında da söyleyeceğiz.

DUŞ ALMASINA GEREK YOK!

Volkan Demirel çok başarılıydı. Sezonun kendi adına en iyi maçını oynadı. Karabük kalecisi muhtemelen kalesinde üşümüştür, duş almasına gerek bile yok. Volkan ise yanmıştır. İki kalecinin yerlerini değiştir maç 4-5'lik olurdu. F.Bahçe bildiğimiz 4-3-3 oynuyor. Fakat top rakibe geçtiği andan itibaren aslında 3-4-3 oynuyor F.Bahçe. Özellikle 20. dakikadan sonra oyun üstünlüğünü aldılar. Golü de buldular ama ikinci devrede bunu yapamadılar. Çünkü futbolda dönen top çok önemli. Bunları alamazsanız atak yapma şansınız yok. Karabük çabuk çıkabilen bir takım. Tolunay Kafkas, Webo değişikliğini görünce "Tamam kazandım" dedi. Webo girdikten sonra daha da iyi oynayacaklarına emindi. Webo girmeden de üstün oynayan bir Karabük vardı. Webo'ya ihtiyaç yoktu. İlla girecekse Kuyt veya Sow çıkabilirdi. İkinci yarıda rakibe pozisyon vermedi Karabük. Dört forvetle sıfır pozisyona giriyorsunuz çünkü oyun hep rakipte.
4-1, 5-1 bitse de benim için sürpriz olmayacaktı. F.Bahçe adına ders alınabilecek önemli bir maç. Karabük F.Bahçe'yi sürklase etti. Alves çok anlamsız bir yerde sarı kart gördü. Kupa yok bir şey yok, yarın 16.00 uçağıyla Lizbon'a gider! Bunlar hassas konular. O kadar götürdüğün maçta anlamsız bir yerde sarı kart görüyorsan insanın kafasında soru işareti kalıyor.
MAÇIN ADAMI: VOLKAN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA