Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Fenerbahçe acil transfer yapmak zorunda

Kredisi cebinde olan Fenerbahçe, zorlu iki deplasmanın ilk ayağı olan Eskişehir'e gitti. Karşısında ligde son iki maçında 7 gol yiyen ve sadece iki gol atabilen bir Eskişehirspor vardı. Prensip olarak sakin ve ligin en çok ayağa pas yapan takımı konumundalar. Yani Fenerbahçe güçlü olsa da maçın temposunu rakibe kaptırmayacak özelliklere sahipler. Maç da dengeli başlayıp sonrasında da aynı şekilde dengeli devam etti. İlk yarıda iki kritik hatayla karşılıklı iki gol geldi. Eskişehirspor yine ikinci yarıya sakin ve pas yaparak başladı. Ertuğrul Sağlam oyuna ofansif silahlarını Necati ve Kamara'yı da soktu. 65. dakikadan golün geldiği 83. dakikaya kadar Fenerbahçe'ye göre daha pozitif oynamaya başladılar. Sadece pozisyon bulamıyorlardı. Ama Fenerbahçe'nin hazırlık pasları yaparken kaybettiği bir topta yediği kontrayı Erkan Zengin akıl dolu vuruşuyla gole çevirdi. Maç her iki tarafa da gitti geldi. Fenerbahçe'nin direkten dönen topları, verilmeyen golü... Eskişehirspor'un da de sakin, kazanma stratejisiyle yürekli oyunu. Defnsta Akaminko ile Servet ikilisinin de çok dikkatli olması ve Webo'nun sakatlanması... Bunları üst üste koyduktan sonra özellikle 1-1'in ardından gol atan galibe döndü maç. Golü de Eskişehirspor attı.
Fenerbahçe oynadığı son dört lig maçında iki mağlubiyet aldı. Bu tür düşüşler yüksek tempolu yoğun haftalardan sonra doğaldır. Ama mutlak suretle toparlaması gerekir. Bir gerçek var ki Emenike'den sonra Webo'nun da sakatlığı kalan 1.5 günde bir transfer yapılması ihtiyacını doğurdu.

MAÇIN ADAMLARI: CANER ERKİN

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA