Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Bu isteğe dağ bile dayanmaz

Fenerbahçe öyle bir deplasmana gitti ki, kazandığı anda ligin bitimine 8 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını çift haneye çıkaracaktı. İlk 4 dakika dışında, karşılaşmanın tamamında takımın ne kadar ciddi hazırlandığını ve ciddi oynadığını gördük. Rakip Gaziantepspor'un sadece 3. dakikada Mert'in çıkardığı bir uzaktan şutu var. Fenerbahçe onun dışında kalesinde bir tane bile ciddi tehlike yaşamadı. Buna karşılık yine oyunun tamamında pozisyon üretmeye çalışan, özellikle ilk yarıda topa daha fazla sahip olmaya çalışan bir takım vardı. Zaman zaman uzun oynayan, (ki elinde Emenike gibi önemli bir silahı var) görerek veya görmeyerek atılan uzun toplarda gücü ve hızıyla üst üste iki gol bulan, rakibinden en az 4 kat fazla korner kullanan, her yönüyle rakibinden çok daha iyi bir Fenerbahçe vardı Gaziantep'te. Gaziantep yediği golden sonra takım içi organizasyonu tamamen kaybetti, savruk ve disiplinsiz oynadı. Takım içi organizasyonundan bu kadar kopan rakibe karşı oyunun tamamında ciddi oynayan ve çok tecrübeli bir takım olan, üstüne üstlük sezon boyunca tecrübeye coşkuyu da katan Fenerbahçe şampiyonluğu ne kadar istediğini bir kez daha herkese gösterdi.
Ligin bitimine 8 hafta gibi kısa süre kala en yakın rakibine 10 puan fark atan takımın mücadelesi, fizik gücü ve zor deplasmanda farklı kazanması teknik adam ve oyuncuların bu işi ne kadar istediklerinin göstergesidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA