Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Özet: Kötü bir maç!

Beşiktaş'ın kazanması halinde lider olma şansı var ama tribünler boş. Coşku yok, hava yok... Çok duran ve faullü bir maç oynandı ilk yarıda dün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda... 21 tane faul, iki tane de ofsayt kararı vardı. Etti 23... Bunun dışında ilk yarıda iki takım da rölantide oynadı. İkinci yarıda ise Çaykur Rizespor'un öne geçmesi aleyhine oldu. Çünkü Beşiktaş uyandı. Ama hiç organize değildi siyah-beyazlılar. Yaratıcı oyuncu eksikliğini fazlasıyla hissetti. Ne Olcay ne de Gökhan bu tür oyuncular değiller. Hem dar alanda hem de geniş alanda etkili olabilen Oğuzhan'ı çok aradılar. Özellikle ikinci yarıda yay civarında böyle bir çok pozisyon yakaladılar.
Çaykur Rizespor da atletik bir forveti olmadığı için kontratağa çıkamayınca oyun tamamen tek kaleye döndü. Ancak yaratıcılık olmadığı için sadece karambol futbolu oynandı sahada. "Beşiktaş şöyle iyiydi, Rizespor böyle oynadı" diyemeyiz. Çünkü ikinci yarıdaki futbolun tekniği ve taktiği yoktu. İlk yarısı temposuz, ikinci yarısı dağınık ve kalitesiz bir maç izledik.
Beşiktaş geri düştükten sonra her oyuncusuyla saldırdı. Duran toplarda Sivok bile santrfora gelip gol aradı. Rizespor da 10 kişi kapanınca şuursuz, kontrolsüz bir Beşiktaş baskısı izledik Son yarım saatte tribünler için biraz heyecan oldu. Olcay ilk yarım saatte etkiliydi, ikinci yarıda da biraz kıpırdandı ve durumu 1-1 yaptı.
Gökhan Töre iyi niyetliydi ama öyle anlamsız işler yaptı ki sahada... Sağ ayağıyla şut atmak gibi...Hakem Hüseyin Göçek enterasan kararlar verdi. İkinci yarıda Giray'ın pozisyonunda Beşiktaş'ın penaltısını vermedi. Bu da onun için bir eksiydi.
Sonuçta Beşiktaş kötü, Rizespor puan almasına rağmen iyi değil ve hakem de kötü... Özetlersek de kötü bir maç oldu.

Rize 10 kişi ile kapanınca şuursuz, kontrolsüz bir Beşiktaş izledik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA