Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

2. yarı 'banane' dediler

Galatasaray ofansif bir kadro ile sahaya çıktı. Hamza hocayı tebrik etmek lazım rakibe göre çok iyi bir 11 çıkarmış. Kadrolara baktığımızda Balıkesirspor'un gol yememe imkanı olmadığını gördük. İlk yarıda fizik olarak çok zayıf kaldılar, kenarları çok boş bıraktılar. Galatasaray, bu açıkları iyi değerlendirdi. Sneijder olağanüstü bir gol attı hafta içinde, dün de mermi vurdu kaleye... Burak ise attığı golü yarattı. Bu yıl gördüğüm en iyi 5 gol varsa, bir tanesi Burak Yılmaz'ın dün attığıdır.
İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Galatasaray, 'ben bu maçı bitirdim' dedi. İkinci yarıda biten maçı oynayan bir Galatasaray ile prestij maçını oynayan bir Balıkesir vardı. Top rakipteyken siz kazanmaya uğraşmazsanız siz oyunu kaybedersiniz.
Balıkesir değil sanki Galatasaray 10 kişi kaldı... Hatta Melo'nun da çıkmasıyla Galatasaray 9 kişi oynadı. Sneijder ve Burak Yılmaz ilk yarıda maçı bitirdi.
Oyuna giren Umut da hiç etkili olamadı.
Balıkesirspor pozisyonlar bulmaya başlayınca Galatasaray, Sercan ve Ermin Zec'e önlem alamadı...
Konsantrasyon düşüklüğü hepsine saygı duyarım fakat bu kadar pozisyon vermesinden uyarılar alması lazım Galatasaray'ın... Balıkesir'in iki topu direkten döndü, iki tane frikik attılar, bir tane karşı karşıya kaçırdı. İkinci yarı top rakipteyken 'banane' dediler.. Fiziksel ve zihinsel yorgunluk vardı ama Balıkesir'in oyunu bu kadar hakimiyetine alması Galatasaray'ın dezavantajıdır.. Baktılar ki boş tarla var, Balıkesir belki de sezon boyunca hiçbir maçta bu kadar rahat oynamamıştır.
Galatasaray için bir mazeret var ama bu uyarıyı almazsa ve gereken dersleri çıkarmazsa ileride çok zorlanır. Yasin özellikleri olan bir futbolcu. Hamza hoca da onu rotasyonlu kullanıyor.
Hamza hocanın Olcan'ı bu maçta sol bek oynatmasını doğru buluyorum ancak Kadıköy'de oynarsa intihar eder. Bruma çok kötü oynadı.
Ümidim devam ediyor ama ritmini ve koordinasyonunu kaybediyor.
Eski canlılığı yok, şansını kaybediyor. Çok büyük bir mucize olmazsa ligde ilk üç belli oldu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA