Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Her yerin yaması Selçuk Şahin

İlk yarıyla ikinci yarı iki takım adına da farklıydı. Bugüne kadar 27 puan alan Gaziantepspor ikinci yarıda oynayandı… İlk yarıdaki Antep ise hayret vericiydi, "Bu takım bu puandan fazlasını hak ediyor" dedirtti. 3 tanesi kaçırması daha zor cinsten olmak üzere 6 tane Antep pozisyonu vardı 1-0 sonrası.
İki tane boş kaleyi atamayan Gaziantep'e karşı Fenerbahçe'nin ilk yarıda atağı yoktu fakat Fenerbahçe'nin büyük takım farkı öne çıktı.
İkinci gole kadar Antep'in 10 şutu vardı, Fenerbahçe'nin 5... Büyük takım coşkuyu yakalarsa maç başka yere gider. İkinci ile beşinci gol arası sadece 15 dakikaydı. Maç bu aralıkta koptu.
Sow, Emenike, Kuyt, Diego… Kuyt bu oyuncular içinde defansı en çok bilen isim. Diego ilk yarıda 6 km'ye yakın koşmuş ama etkili değil. Diego, top kapabilen bir oyuncu değil.
Bu da takımı etkiledi.
İkinci yarıya başlarken Selçuk Şahin'i alarak orta sahayı kalabalıklaştırdı hoca. Diego'yu çıkararak hücumdan belki bir tane azaldı hücum hattı ama orada İsmail hoca Webo'yu joker olarak tuttu. Tekrar ön tarafa eklemek için onu elde tuttu. Bu hamlesinden dolayı kutlarım. Orta sahayı merkezde savunup ön taraftaki oyuncularını rahatlattı.
Selçuk'un performansı Mehmet Topal'ı da toparladı. Mehmet ilk yarı kötüydü. Selçuk standartları olan bir oyuncuydu. 1-0'ı korumak isteyen hoca değişikliği gibi duruyor ama Selçuk'un varlığı öndeki oyuncuları ve bekleri rahatlatıyor, performansını çok artırıyor. Diego ile bu kadar pozisyon asla bulamazsınız. Selçuk adeta her yerin yaması.
Bekin, stoperin, orta sahanın yaması.
Caner ikinci yarıda müthiş top oynadı. Şu maçlardan İsmail Kartal önemli dersler çıkarmalı… 3 tanesinin kaçırması daha zor olmak üzere 6 tane pozisyon vermeyi unutmamak lazım. Yine de kendisini aynı zamanda kutlamak gerekiyor. Bu takım 14 haftadır maç kaybetmiyor. Oyuna baktığımız zaman akıllı bir oyun var. Takımda bir hastalık var dedi, müdahalesini yaptı. Kazanan her zaman haklıdır. Teknik direktörün "Yapımı değiştirmek zorundayım" demesi de önemli bir detaydır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA