Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Cılız oyun altın puan!

Maçı izleyen Fenerbahçeliler, oynanan oyundan ve üretkensizlikten mutsuzdur. Ama şöyle de bir realite var: Taraftar, ligin 4. haftasında ezeli rakibimiz G.Saray'ın 5 puan önüne geçtik, Beşiktaş'ın kazandığı haftayı kayıpsız atlattık diye düşünebilir. Temposuz, bir maçta F.Bahçe istediğini aldı. F.Bahçe için sahada hiç mi iyi bir şey yoktu; var... O da rakibine pozisyon vermedi. Kendisi de birkaç nadir pozisyon buldu. Nani'nin kullandığı kornerde, maçın ikinci yarısında iyi oynayan Josef ile golü buldu. Josef akıllı bir oyuncu. Ayağı temiz, pas hatası yapmayan temposu çok yüksek olmamasına rağmen basit ama iyi oynayan bir oyuncu. Yani F.Bahçe için iyi bir transfer olmuş diyebiliriz.
Pereira hazırlık maçlarına çıktığında, çılgın formatlarla saldırgan bir takım izlettiriyordu ama kafalarda şu soru işareti vardı. Bu takım deplasmanda ne yapacak? Rize'de baktık performans düşüktü, dün de baktık performans yine düşük...Rize'den sonra bu deplasmanda da üretkensizlik sorununu açıkça gördük. F.Bahçe'nin ideal stoperinin olmadığı maçta Rıza Hoca, orta sahasını kalabalık tutmak istedi. Adem Büyük'ün de performansının düşük oluşu, F.Bahçe'nin işine yaradı. Ama şu bir gerçek, Rıza hoca böyle bir F.Bahçe beklemiyordu. En azından Josef-Meireles-Ozan üçlüsünü... Maç boyunca Josef-Veysel Sarı eşleşmesini izledik. Ancak Veysel rakibine göre zayıf kaldı bir de kırmızı gördü. Ancak o pozisyonda hakem topa vurduğu için onu atmadı, ettiği küfür onu oyun dışına itti.
Dün Mehmet Topal ve Kadlec çok sırıtmadı... Rakiplerine pozisyon vermediler ve işlerini doğru yaptılar. Ancak Şener'in dinlenme zamanı geldi. Adalesi S.O.S veriyor. Gökhan'ın acil dönüp, Şener'in en az 2 maç dinlenmesi lazım. Yalnız dünkü 4-3-3 dizilişinin oyuncuları bunlar değil. Van Persie hazır değil, Fernandao düşüş içerisinde. Van Persie'yi bu kadroda 'açık' oynatamazsınız. Bunu Vitor Pereira da çok iyi biliyor ama duygusal davrandı. Çünkü hocalar için oyuncu kazanmak ve kaybetmemek çok önemlidir. Van Persie'nin oyundan çıkması doğruydu ama Portekizli hocanın Volkan Şen tercihi çok geç geldi. Milli Takım'da iyi oynayan bir Volkan, oyunu ileri taşırdı. Ozan'a da değinmek istiyorum.
Performansı çok düşüktü. Daha iyi olmasını bekliyordum. Sonuç olarak cılız bir maçtan F.Bahçe üç puan ile ayrıldı. Maç 0-0 bitseydi normal sonuç derdik.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA