Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Oğuzhan'ı da parlatacaktır

Başakşehir takımı 7 savunma oyuncusuyla çıkmış. Beşiktaş, az pozisyon bulur zannedersin, ilk yarıda 3 pozisyon var, son tercihlerde geçmeyen paslar hariç. İkinci yarı abartısız 8 tane yüzde 100 gol pozisyonu var. Başakşehir'i yıllardır izlerim, farklı kaybettiği maçlar olmuştur ama bu kadar pozisyon verdiklerini görmedim. Beşiktaş gerçekten iyi top oynayarak, bol pozisyona girerek, rüzgarı dezavantaj olarak değil avantajına kullanarak haklı bir galibiyet elde etti. Mario Gomez diye bir futbolcu geldi Beşiktaş'a. Şu anda arkadaşlarını tanıma döneminde. Beşiktaş'ın o kadar tuhaf ve enteresan oyuncuları var ki bulmaca gibiler. Oğuzhan 2'ye 1 istiyor, sonra pas da atıyor. Gökhan Töre adam geçiyor, herkes birbirine pas veriyor. Gomez evine gittiğinde diyecek ki, "Ben acayip bir takımdayım, burada çok gol atarım." Sırtı dönük oynamayı bilen bir oyuncu. Almanya Milli Takımı için de düşünülebilecek bir oyuncu. İskoçya maçında çok yüzdeli pas yapmalarına rağmen zorlandılar, 3-2 zor kazandılar. En azından kulübede bulundurabilir Löw... Belki çok süratli değil ama o fiziğe göre hızı da iyi.
Forvet için alışkanlık çok iyi.

BİR GÜN ANLAYACAK

Gomez aldatıcı koşu yaparken ilk haftalarda Oğuzhan anlamayıp pat diye atacaktır ama bunlara alışınca Oğuzhan onu daha iyi anlayacaktır. Doğru bir eğitmenle, gelişmeye müsait bir takımı var Beşiktaş'ın. Başta da Oğuzhan... Burak'tan Şener'e, Volkan'dan Ozan'a herkese faydası oldu Şenol hocanın, hepsini parlattı. Sıra Oğuzhan'da gibi...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA