Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Belki Devler Ligi ümidi!

Tribündekiler, ekranları başında olanlar iki yıllık şampiyonluktan sonra Kayseri maçını biraz ciddi gözle izlemediler. İlk yarıda zaten Kayserispor'un 3-4 tane tehlikeye dönüşebilecek pozisyonu vardı ama Beşiktaş'ın 12 tane şutu var bir kere. Quaresma'nın müthiş makası, ikincide de zaten Adriano klas bir vuruşla golü attı. Beşiktaş biraz daha kontrollü oynarken Kayseri dağınık bir görüntü verdi. Umut Bulut çok sinirliydi, bu da takıma yansıdı.
Klasik Kayserispor içeride ya da dışarıda 3-4 net pozisyon bulur, dün bunları bulamadılar. Vida'nın iyi oynaması bunda etkendi. Orta sahanın göbeğindekiler de iyi sıkıştırdı oyunu, Fabri de iyi olunca pozisyon vermediler. Oyunu akışına bıraktı yani Beşiktaş.
Beşiktaş klasik kadrosuyla, oyun yapısıyla oynadı. Atiba sanırım sezonu kapattı. Tolgay, Medel ikilisinin önünde Babel, Talisca, Quresma ve önlerinde Love vardı. Vagner Love'ın hiçbir heyecanı yok, beni gönderin havası var bile diyebilirim. 10 kişi kalmasına rağmen pozisyon vermedi takım. Bir de Babel'in attığı bir gol var, Love'ın kafaya çıkmasından dolayı mı verilmedi bilemiyorum ama bence gol güme gitti...
Kayseri rölanti oynadı, kapanıp kontratağa çıkmak istedi ama yapamadılar. Çok sıkı olmayan bir Beşiktaş'a karşı da değildi bu... Galatasaray yenilgisi sonrası şampiyonluk ümitleri gitmiş, belki bir ihtimal Şampiyonlar Ligi elemesi olur mu diye çıkılmış bir maç bu.
Maçtan önce Şenol hocaya yapılan sevgi gösterisi önemliydi. Metin, Ali, Feyyaz'ları, ondan önceki Sanlı abileri de hatırlıyorum. Metin, Ali, Feyyaz, Rızalı kadroyu idare etmek kolay... Bu takımda dünyanın her ülkesinden oyuncu var. Aboubakar geliyor gidiyor, Medel oynamayınca huysuzlanıyor, Negredo'su var vs. Şenol Güneş'in önümüzdeki yıl kontratının olduğunu vurgulaması önemli. Bence Şenol hoca bu sezon da başarısız değildi. Buraya kadar gelen rekabet ortamında iş yapmak kolay değil. 3 sene bile şampiyon yapsanız mental olarak yorulursunuz 3 büyüklerde. Beşiktaş Kulübü'nde ben hocayla asla ve asla yolların ayrılacağını düşünmüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA