Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Commandante Gökhan Töre!

"Beşiktaş'ın hocası Slaven Biliç saha kenarında hiç ara vermeden takımını bir komutan edasıyla yönetiyor.
Hemen sağındaki Marco Nikoliç bu görüntünün altında eziliyor...
Evine gelen her takımın gözünü korkutmuş Partizan taraftarı özellikle Mezar Kazıcıları denilen, 90 dakika susmayan Grobari'nin nefesini Beşiktaş takımı ve taraftarı 4 kez kesiyor. Soğuk havaya ve yoğun yağışa rağmen gollerin de ateşiyle üstlerini çıkaran Beşiktaş taraftarı saygı duyulacak rakibini etkiliyor.
Sarsıyor...4-0'a rağmen "Partizane, şampiyone ve Grobari..." diye bağırmaktan asla vazgeçmeyen Mezar Kazıcıları'na farklı skorla birlikte lakaplarına âdeta atıfta bulunuyor...
Dün gece Sırbistan'daki Beşiktaş zaferinin ilk görünen kareleriydi bunlar.
Beşiktaş tabiri yerindeyse kendi evinde kaybetmeyi unutmuş Partizan'ın adeta mezarını kazdı... Saha kenarında Biliç komutan edasıyla dursa da dün gece sahanın komutanı, yön vereni Gökhan Töre'ydi. Özellikle 45 dakika mükemmel bir oyun oynadı. Her yerde onun ayak izleri vardı.
Mıknatıs gibi topu üzerine çekti, soğukkanlı tavırlarla topu ayağında tutup doğru ve milimetrik paslarla arkadaşlarını yönlendirdi. Bir lider gibi Veli ve Atiba'nın önünde 10 numara futbol oynadı. Töre öyle bir 45 dakika oynadı ki, Hagi'nin hırsını Alex'in akılcılığını, Sergen'in iş bitiriciliğini gördüm... Beşiktaş takımı dün dörtlük futbol oynadı. Hepsi üzerine düşeni yaptı.
Atiba ve Veli yine mükemmeldi.
Veli, akıl dolu aşırtma golünü başka bir takımda atsa heykelini dikerler!
Partizan'ın en önemli özelliği duran toplardaki etkinliğiydi. Beşiktaş'ın da en zayıf yönü burasıydı.
Ancak Sivok ve Franco bu sefer hata yapmadı. Öyle olunca Partizan'ın yolları tıkandı. Beşiktaş baştan sona üstün götürdüğü 90 dakika sonunda HAKLI bir zafer kazandı. Bu deplasman gergin başlamıştı, keyifli bitti. Partizan taraftarı Beşiktaş'ı alkışladı.
Partizan'ın Grobari'si İnönü yıkılmadan önceki Beşiktaş taraftarına benziyor. Kazanırken de kaybederken de takımının yanında... Kartal'ın grupta önü açıldı.. Yeni hedeflere kanat çırpabilir..

Kartal'ın önü artık açık...Yeni hedeflere kanat çırpabilir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA