Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Paşa tokadı!

Kahpe terör bu sefer pusuyu memleketim Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerimizin yer aldığı otobüs durağına kurdu. Vodafone Arena'daki hain saldırıdan sonra çifte kavrulan yüreğimizdeki ateşi biraz olsun söndürmek ve teröre lanet okumak için dün 14.00'de yeniden Dolmabahçe'ydik. Ancak duygularımıza en iyi tercümanı attığı anlamlı twitlerin ardından Cenk Tosun'un asker selamı oldu. Bütün şehitlerimize ve gazilerimize selam, teröristlere de lanet olsun.. Terörün amacı hayatı felç etmek, kepenk kapattırmak.
Bunun için maçlara, ticarete ve özetle hayata devam etmek gerek...
Beşiktaş dün Kasımpaşa maçını ilk yarısını Cenk Tosun'un golünün ardından rölantide tamamladı. Bu önemli bir hataydı. Atiba ve Quaresma'nın ön olana çıktığı ilk yarıda siyah-beyazlı oyuncuların "Oyunun kontrolü tamamen bizde ve 1-0 öndeyiz" düşüncesine kapışmadan top yapamayan Kasımpaşa üzerine daha kararlı gitmesi gerekiyordu..
İkinci yarının başında Tunay'ın ve karambolde Gökhan Gönül'ün kendi kalesine attığı beklenmedik goller Beşiktaş'ın planlarını allak bullak etti!
Gollerle birlikte sahada Tunay'ın yıldızlaştığını söyleyebiliriz.
Kasımpaşa'nın daha fazla kendi sahasına kapanarak 2-1'i koruma stratejisi kendi gerçekleriyle doğru bir stratejiydi.
Sırasıyla Kerim, mecburi Tolgay-Atınç ve Olcay değişiklikleri Kasımpaşa duvarını aşmaya yetmedi. Defansı aşsa da kaleci Ramazan'ı aşamadı. Beşiktaş'ın ilk yenilgiyle tanıştıran maçın 3 nedeni var. Birincisi;
1-0'den sonra rakip sendelemişken siyahbeyazlı oyuncuların tempo düşürmesi..
İkincisi; Marcelo'nun yokluğunda Rhodolfo- Tosiç ikilisinin adam paylaşamaması..
Üçüncüsü; kaleci Ramazan başta olmak üzere Kasımpaşa'nın can siparene savunması...
Beşiktaş mutlak favori çıktığı bu maçta 3 puandan fazlasını kaybetti..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA