Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Direnç düştü goller geldi

Elazığspor ligde kötü günler yaşayan bir takım. Hafta arasında teknik adam değişimi yaşandı. Ancak dün de görüldü ki takım olarak savunma ve hücumda sıkıntıları çok fazla. Trabzonspor'un böyle bir takıma karşı maçın ilk yarısında farklı bir skor elde etmesi gerekirdi. Fakat sezon başından beri hücumda oyuncular arasında gerekli uyumun oluşmaması, final paslarındaki yapılan yanlışlıklar, Henrique ve Olcay'ın topla buluştuğunda sadece çalımı düşünmesi nedeniyle Yusuf'un attığı gol dışında kendilerini rahatlatacak ikinci golü bulamadılar. İkinci yarı ise Elazığspor önce orta alanı eline geçirerek topla daha fazla oynamaya çalışan takımdı. Giray'ın ceza alanı içerisinde gereksiz bir müdahalesi sonucunda Elazığspor'un kazandığı penaltıyı kaleci Onur kurtarmasa maçın şekli bana göre daha değişik olabilirdi. Trabzonspor'un kazandığı ikinci golde ise Malouda'nın, Henrique'ye attığı mükemmel pas vardı. 2-0'dan sonra ise Elazığspor'un direnci tamamen düştü.

İLETİŞİM SORUNU GİDERİLMELİ
Dün alınan üç puan ve farklı skor, takımın özgüvenini arttırması açısından önemli. Oyunu genel olarak göz önüne getirdiğimizde ise takım bazında önemli eksikliklerin olduğu gerçeğini görürüz. Giray ve Bamba tek hamleli oyuncular oldukları için rakiplere gereksiz fauller yapıyorlar. Bosingwa savunmanın en iyisi. Nerede duracağını, ne zaman hücuma çıkacağını çok iyi biliyor. Soner kendinde var olan yeteneğe rağmen, tempo olarak istenilen düzeye bir türlü çıkamıyor. Hücumda ise daha üretken olunabilmesi için oyuncular arasındaki iletişimsizlik sorununun giderilmesi şart. Bu maçta ilk kez görev alan Kadir Keleş ise oynadığı oyunla ilerisi için olumlu mesajlar verdi. Daha fazla şans verilirse yıllardır kangren haline gelen savunmanın sol kenarı için ilaç olabilir.

MAÇIN ADAMI: ONUR KIVRAK

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA