Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Bir puana duacı!

Bu olumsuz şartlarda beraberlik sevindirici. Hakem de açık bir penaltıyı vermedi

Alınan başarısız sonuçların ardından teknik adam istifası, özgüveni dibe vuran bir Trabzonspor ve rakip kendi sahasında başarılı sonuçlar alan Karabükspor...
10'uncu dakikada Emre ile gelen golden sonra ise ilk yarı boyunca dengeli bir oyun ortaya çıktı. Karabükspor orta alanda ayağa pası iyi uyguladığı anlarda Trabzonspor için tehlikeli oldu.
Orta alanda ne yazık ki Trabzonspor bir türlü gerekli yeterliliği gösteremiyor.
Colman ve Zokora dağınık bir görüntü verdiler. Özellikle Zokora aldığı topları olumsuz kullanmanın yanı sıra rakip ataklarda olması gereken hiçbir yerde yoktu. Adrian, Olcan ve Emre topun rakip alanda daha fazla kalmasını sağlayan oyunculardı. Hücum girişimlerinin çoğu bu oyuncuların birlikteliğinden geldi. İkinci yarı ise önce Onur'un büyük hatasından Karabük beraberliği yakaladı. Ardından bu kez Mustafa Yumlu, Eneramo'yu kaçırınca, Trabzonspor bir anda 2-1 geriye düştü.

TAKTİK DEĞİŞTİRİLMELİ
Hami Mandıralı takımı eksik oynatan Zokora'yı çıkartarak Janko'yu oyuna alıp,
Adrian'ı sola çekti, Özer'i de Zokora'nın yerinde görevlendirdi.
Kanat ataklarıyla Janko'yu topla buluşturmayı amaçlayan bu kurguda Olcan'la iki kez kenardan istenilen toplar getirilmesine rağmen, Janko arka direk oyuncusu olduğu için sonuç alamadılar.
Fakat yine Emre Güral sahneye çıktı ve bir puanı getiren golü attı. Son haftalarda yaşanılan bunca olumsuz tabloyu düşündüğümüzde, sonuç hiç değilse Trabzonspor adına sevindirici. Fakat oyun anlayışını değiştirmek zorundalar. Çünkü savunmasını kendi kalesine bu kadar yakın kuran bir takımın oyunda üstünlüğü ele alması imkansız...

PENALTIYI GÖRMEMEK!

Bu arada son dakikalarda Olcan Adın'ın düşürülüşünde "Devam" kararı vermek hakeme yakışmadı. Çünkü pozisyon açık bir penaltıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA