Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

İki farklı görüntü

Hedeflerinden uzak iki büyük takım.
Fakat aralarındaki rekabet düşünüldüğünde iki takım arasındaki maç dünkü gibi çok az seyirci önünde herhalde oynanmamıştır. Trabzonspor açısından iki farklı görüntünün olduğu bir maçtı. İlk yarı oyunun 40. dakikasına kadar birbirinden kopuk ne savunmada ne de hücumda istenilen düzeyde değillerdi.
Savunmadan çıkarken yaptıkları pas hataları orta alanda yapılan top kayıplarından sonra Fenerbahçe'nin atak başlangıçlarını yarattılar. Karşı ataklarda ligimizin golü bulamayan takımlarından birisi ne yazık ki Trabzonspor.
Bu maçta da rakibi 3'e 1 yakaladıkları pozisyonda Bero yanlış pas tercihi yaptığı için sonucu değiştiremediler. Ardından N'Doye'un rakibe yaptığı faul sonrasında ise Fenerbahçe'nin çabuk oynayarak Hasan Ali ile buluşturulan top, kaleci Onur'un yaptığı büyük hata. Yalnız Sow ile Fenerbahçe'nin öne geçtiği pozisyonda yardımcı hakem ofsaytı nasıl görmez hayret!
40. dakikadan sonra ise rakip alanda daha fazla pas yapma olanağı buldukları anda N'Doye ile ilk yarının son dakikalarında yakaladıkları gol pozisyonunda Volkan başarılıydı.
2. yarı yapılan oyuncu değişiklikleri var. Okay'ın sakatlanmasından sonra Durica savunmanın göbeğine alındı, Medjani orta sahaya, Olcay kenardan orta alanda, Bera da Olcay'ın yerinde. Yapılan bu değişikliklerden sonra ilk yarıya göre farklı bir oyun ortaya çıktı.
İki kenar bek Pereira ve Mas'ın ofansif anlamda yaptıkları katkı Castillo'nun bireysel becerisiyle getirdiği toplar Yusuf Yazıcı'nın ilk yarıya göre daha iyi performansı sonucunda çabuk ve öne kullanılan top N'Doye'un Bero'yu topla buluşturması sonucunda gelen beraberlik golü.
Oyunun son 10 dakikası ise maç git-gellerin olduğu şekli aldı. Her iki kalede de yakalanan gol pozisyonları var. Onur'un yerine kaleye geçen Esteban iki pozisyonda başarılı oldu. Sonuçta her iki takım da puanları paylaşmak zorunda kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA