Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Parası bitince kendine geldi!

Yıllardır şampiyonluk parolası ile lige başlayan, astronomik rakamlarla transferler gerçekleştiren ama her sezon sonu hayal kırıklığına uğrayan bir Trabzonspor vardı. Yapılan yanlışlardan sonra bu sezon mali bilançonun bozulmasıyla daha farklı bir yola girilmek zorunluluğu doğdu. Yani işin gerçeği; parası bitti. Bu da hiç kimsenin beklemediği bir sezonu beraberinde getirdi. Yani kendi gücünü potansiyel kıldığında herkesin yıllardır beklediği, arzuladığı ve de kendi tarihine yakışan bir takım ortaya çıktı.
Son 8 sezonun en başarılı takımını kendi altyapısından üretmeyi başardı Trabzonspor. Sezon başından beri oynadığı her maçta izleyenlere büyük keyif verdiği düşüncesiydim Trabzonspor'un. Her geçen gün takım olma bilinci yüksek, coşkularını, sorumluluk anlayışlarını sahaya yansıttılar. Özellikle ligin ikinci yarısında yakalanan istikrar ve alınan başarılı sonuçlarla eğer bazı maçlarda şanssızlıklar yaşanmasaydı ligi daha farklı bir yerde ya da kimsenin beklemediği bir yerde bitirme şansları vardı. Başta teknik direktör Ünal Karaman olmak üzere oyuncular her türlü saygıyı hak ettiler. Artık önümüzdeki sezonda yapılacak transferlerle ligde ve Avrupa'da daha üst sıralara oynayacak bir Trabzonspor izleyeceğimize inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA