Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Şans faktörü ve kalite...

Aman aman heyecan yaratacak bir futbol yansımadı sahaya... Sağlam, yine topa sahip olarak oyuna hükmetmeyi istedi ama sadece orta saha üstünlüğünü alabildi; pas zenginliği, yine pozisyon fakirliğini örtmeye yetmedi.
Mancini ise öğrencilerinin beline bir ip bağlamıştı adeta... Rakibe boş alan bırakmak istemedi, stratejik oynamayı planlamıştı, tek isteği kupa istatistiğine bir çentik atmaktı ve Sneijder'in aklı sayesinde hedefine ulaştı.
Kazananı tayin eden gol piyangodan çıktı aslında.
Şans faktörü, meşin yuvarlağı Sneijder'in önüne bıraktı... Ancak kalite ile vasatı ortaya çıkaran gerçek, Sneijder'in topla buluşmadan önce nasıl ofsayttan sakındığı, nasıl bir kontrol sonrası, nasıl bir bitirici bir vuruş yaptığının ince detaylarında gizli... Sneijder; Juventus'u, F.Bahçe'yi devirdiğinde dahi onu sol kanada hapsetme lüksünden vazgeçemeyen Mancini'nin yanı sıra birçok futbol ulemasına yine akıl ve yetenek dersi verdi.
Türkiye Kupası, Mancini'nin sezon boyunca yaptığı fahiş hataların üstünü örtmemeli... İtalyan teknik adamın, Galatasaray'a yapacağı en büyük iyilik Şampiyonlar Ligi'ne takımını direkt götürmek olacaktır...
Maç öncesi fairplay dersi vererek yürekleri fetheden Ertuğrul Sağlam ise gelecek sezona ilişkin önemli mesajlar almış olmalı... Bu kadar başarılı pas organizasyonu rağmen neden takımının bu kadar kısır kaldığına kafa yormalı ve gereken adımları atmalı... Centilmenlik çizgisi dışına çıkmayan her iki takım oyuncularına teşekkürler.

Sneijder, gol pozisyonundaki akıl dolu hareketleriyle farkını gösterdi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA