Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Belkalem, Sol Bamba'dan iyi mi?

Trabzonspor'a geldiğinden beri Sol Bamba'nın yetersizliğinden dem vuruluyor, yeni stoper lazım deniyor. Doğru ama peki Sol Bamba'nın yerine gelen Belkalem doğru isim mi? Geçen sene İngiltere 2. Ligi'nde Watford'la çıktığı maç sayısı 8! Yanlış duymadınız 8 lig maçı.. Watford 46 maç yapmış. Belkalem arka arkaya 2 lig maçında forma giymemiş.. Kariyerinde parladığı tek an Halilhodzic'in arkaya yaslayarak, savunma yaparak ikinci tura taşıdığı Cezayir Milli Takımı'ndaydı. Sahaya sadece 5 yabancı koyabilen Trabzon'un bu kontenjanını geniş alanda nasıl oynayacağı belirsiz, kariyersiz bir stopere yatırması büyük bir risktir. Vahid hocanın talebi Belkalem olabilir ama yabancı sınırı sahada 5 iken ona da durum anlatılıp ya daha iyi bir yabancı getirilmeliydi ya da orada yerli bir oyuncu kullanıp yer açılmalıydı.
Baştaki konuya tekrar dönersek. Halilhodzic'in daha işin başında maç sonrası yaptığı bu öfkeli açıklamaların benim için analizi kısaca şu: "Ben bir söz verdim geldim ama bu takım beklediğim gibi değil.. Ben yol yakınken gideyim."
Aman dikkat.. Benden uyarması…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA