Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

İki Volkan!

İki Volkan, Fenerbahçe adına derbiye damga vurdu desek yanılmış olmayız.. Böyle bir maçta şans Fenerbahçe'den yanaydı.. Çünkü daha maçın 3. dakikasında Volkan Şen'in attığı gol, siyah-beyazlı takımda her şeyi allak bullak etti ve Kartal'ı şaşkına çevirdi. Sonrasında zaten sahada tıpkı Lokomotiv Moskova maçında olduğu gibi fırtına gibi esen bir Fenerbahçe vardı. Olcay, Sosa ve Oğuzhan'ı sahadan silen Kanarya, dünya yıldızı Mario Gomez'e ilk 45 dakikada top göstermedi.. Koca 45 dakikada iki kere Quaresma ile fırsat bulan Kartal, Fenerbahçe'nin müthiş presi karşısında kendi yarı sahasından çıkamadı..
Beşiktaş gibi hücum gücü yüksek bir takımın bu yarıda bu kadar köşeye sıkışması ilginçti.. Siz şampiyonluğu oynayan bir takımsınız.. 45 dakikada bir direnç gösteremez mi bir takım! Bu kadar ezilir mi rakibi karşısında.. Bu kadar kötü savunma yapar mı? Beşiktaş taraftarı herhalde takımının bu haline kahrolmuştur.. Beşiktaş için ikinci yarı bir uyanıştı.. Ama sonucu olmayan bir uyanış.. Olcay'ın çıkması Gökhan Töre'nin oyuna girmesi, siyah-beyazlı takımı canlandırdı. Ama bu sefer de Volkan Demirel sahneye çıktı..

PEREİRA İÇİN NE YAZILACAK?

Arka arkaya 3 nefis kurtarış yaptı.. İşte maça Volkan'ın golüyle başlayan Fenerbahçe, kaleci Volkan'ın da kurtarışlarıyla mutlu sona ulaşırken, kulübeden gelen yıldızlarıyla da ikinci golü buldu.. Fenerbahçe'nin kulübesi de zengin, Beşiktaş için bunu söylemek mümkün mü!.. Sonuçta kazanmak isteyen takım bu maçta üç puana ulaşan taraf oldu.. O da Fenerbahçe idi.. Sezon başından beri yerden yere vurulan Vitor Pereira için yine neler yazılacak merak ediyorum!.. Sezon başında verdiği sözleri, belki ilk yarıda tutamadı ama artık Portekizli teknik adamın bahsettiği saldıran zevk veren Fenerbahçe'yi görmeye başladık..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA