Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Bu defansla işi kolay değil!

Artık dümende Şenol Güneş var. Gemiyi limana sağ salim yanaştırabilmesi için defans tayfasına çeki düzen vermesi gerekiyor

42 bin kişinin önünde Beşiktaş maça coşkulu, hızlı ama bir o kadar da aceleci başladı... Bu da pas isabetini düşürdü. Kasımpaşa'nın kötüsü Beck'in yerine bu sezon ligde ilk maçına çıkan Serdar'ı koyan Şenol Güneş ondan da istediğini alamadı. Olcay Şahan, haftalardır kötü ama yine 70 dakikada sahada kaldı. Kartal'ı sırtlayan adamlar belli.. Quaresma, Sosa ve Gomez üçlüsü, takımı şampiyonluğa koştururken, takımın defansı bu ligde ilk 10'a bile girmez.. Gomez büyük oyuncu, sezonun da baş aktörü. Dün de bir golcünün ne yapması gerekiyorsa, yaptı. Bursaspor, coşkulu Beşiktaş karşısında az geldi ama öz geldi. Buldukları iki golle son düdüğe kadar Şenol Güneş'in takımını tehdit ettiler. Milli Takım'ın da en büyük gol umudu olan Cenk'in Gomez'in arkasında beklemesi Beşiktaş için büyük bir talih ama oyuncunun kendisi için büyük açmaz. Şenol Hoca, Olcay kötü oynarken, yerine Necip'i sokmak yerine böylesine coşkulu bir atmosferde Cenk'i alıp rakibi çıkartmayabilirdi. Hamza Hamzaoğlu'nun takımı 3-2'den sonra çok daha rahat geldi Beşiktaş kalesine ki bunu geçen hafta Kasımpaşa maçında da görmüştük. Fikret Orman ve yönetimi görevlerini yerine getirdiler, sezon bitmeden Arena'yı açtılar. Artık dümende Şenol Güneş var. Gemiyi limana sağ salim yanaştırabilmesi için defans tayfasına çeki düzen vermesi gerekiyor. Bu savunmayla Beşiktaş'ın, Sivas ve Akhisar deplasmanlarından çıkması zor. Bunu unutmasın. Bizden söylemesi.
Ve yeni stat... Yeni yuva... Yeni atmosfer...
Beşiktaş'a hayırlı uğurlu olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA