Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Atiba kuş gibi hafiflemiştir!

Gökhan İnler, Atiba’nın yükünü aldı.. Kanadalı futbolcu kuş gibi hafiledi. Beşiktaş önemli bir transfer yapmış...

Benfica maçı sonrası Beşiktaş herhalde bu kadar kolay bir maç kazanacağını düşünmemiştir. Şenol Güneş'in talebeleri, Portekiz dönüşü geldiği bir başka deplasmanda ilk yarıda golleri buldu. Maçta ilk gol 8. dakikada gelince, Beşiktaş için maç hazırlık havasına büründü. Akhisar da ilk yarıda Beşiktaş'a çok ciddi direnç gösteremedi, Beşiktaş da öne geçtiği maçların temposunu ayarlamayı artık çok daha iyi biliyor. Durum böyle olunca, 45. dakikada gelen ikinci golle ilk yarıda perde kapandı. İkinci yarının seyir zevki açısından pek tadı, tuzu yoktu.. Şenol Güneş oyuncu değişikleri ile bazı futbolcularını dinlendirdi, kimini de görmek istedi. İkinci yarıda verilen pozisyonlar Akhihar'ı iyi gösterdiyse bu da atı alanın Üsküdar'ı geçtiği içindir.
Bir ev sahibi takım olarak ilk yarıda direç koyamadılar. Kaliteli bir takım, kaliteli yıldızları var.. Bakıyorsunuz topu kaybediyor, hemen arkasından geri kazanıyor.. Gökhan İnler, Atiba'nın yükünü aldı.. Atiba onunla oynamaktan çok mutludur eminim, Kanadalı kuş gibi hafifledi adeta.. Goldeki asisti de güzeldi.. Tosic, geçen yıl kritik maçlarda aldığı görevini aynı başarıyla sürdürüyor. Dün gece önemli toplar kesti. Kaleci Fabri'yi sıkıntıya sokacak çok pozisyon olmadı, birkaç şutta da İspanyol eldiven başarılıydı. Göknan Gönül formunun çok gerisinde, Caner ise tam hazır değil. Talisca, Sosa değil.. Sosa pas yapıp adam geçen, oyun başlatan bir adamdı.. Talisca'nın Sosa'ya göre en büyük farkı gol atmayı pozisyona girmeyi sevmesi. Direkt gole gitmeyi düşünüyor. Finali seviyor, risk almayı seviyor.. Golünü de attı. Talisca gol atmaya devam eder... Beşiktaş, Akhisar kabusuna son verirken, Galatasaray derbisi için geri sayım başladı. Müthiş maç olacak!. Bekleyin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA