Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Sakatlıklar Beşiktaş'ı fazlasıyla etkiliyor

Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar konusunda ne düşünüyorsunuz?
Sakatların bu kadar fazla olması, bir takım soruları akla getiriyor tabi ki. Antrenman planlaması, yoğunluğu ve şiddeti konusunda acabalar oluşuyor kafalarda. Bunlara şanssızlık da diyebilirsiniz ama üzerinde durulması gereken çok önemli bir konu. Beşiktaş'ın kadro derinliğinin olmaması bu sakatlıklar ve cezalardan çok fazla etkilenmelerine neden oluyor ve bu durum oyun performanslarını çok etkiliyor. Çünkü Beşiktaş'ın elinde sakat oyuncuların yerine koyacak alternatif oyuncu sayısı çok kısıtlı.
Son dönemde Galatasaray ile yaşanan polemikleri doğru buluyor musunuz?
Özellikle böyle bir futbol ortamında bu durumları doğru bulmuyorum. Eleştiriyi de başarıyı da herkesin takımında değerlendirmesi gerekir. Başkan Fikret Orman'ın ve Samet Aybaba'nın gelecekle ilgili kadro kurma açıklamalarına gelince... Bunun için bu seneden itibaren kadroyu oluşturmak lazım. Şu an için öyle bir kadro profili göremiyoruz Beşiktaş'ta. Başkan isim transferleri yapmam diyor ama güçlü bir Beşiktaş oluşturmak için belki isim değil ama doğru transferler yapmak zorunda. Yani transfer yapmak zorunda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA