Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Yine ikinci yarı klasiği!

Beşiktaş kritik bir üç puanla Şampiyonlar Ligi yarışına devam dedi. Ligde son üç maçını kazanan Kayserispor, oyun olarak Beşiktaş'a karşı hiçbir sürpriz yapamadı. Beklenen bir oyun başlangıcı ile oyunu kendi yarı alanında kabullendi, Olcay Şahan'ın golünden sonra da ikinci yarıda tam tersi bir görüntü ile öne doğru oynadı Kayserispor. Zaten ikinci yarı da Beşiktaş için kolay geçmedi.
Beşiktaş ise Jermaine Jones-Atiba-
Veli üçlüsü ile orta sahada rakibine pozisyon vermedi beklendiği gibi... Ama hücumda da üretken olamadı bu üçlü... Bu da Beşiktaş'ın ilk yarıdaki oyununu önemli ölçüde etkiledi.
Kayserispor'un kalecisi Sinan Bolat önemli kurtarışlar yaptı ama Olcay'ın golünü kolaylaştıran çıkışı ile takımı aleyhine skora etki etti.
Oğuzhan ise oyunun bütününde olmasa bile skoru 2-0'a getiren golü ile yaratıcı oyuncuların futbolda belirleyici olduğunu da gösterdi.
Kayserispor'un uzatma dakikalarında gelen golü ise Beşiktaş'ın geçen sezondan beri kurtulamadığı veya gideremediği bir sorununu yine gözler önüne serdi. Beşiktaş farkı çift hanelere taşısa bile rakibi için oyunu bitiremiyor. Dün gece de maçı 2-0'dan sonra bitirmeli ve skor olarak oyuna girme fırsatını vermemeliydi Beşiktaş.
Karşılaşma içinde iki tane çok tartışılacak penaltı, bir tane de kırmızı kart pozisyonu vardı. Ancak bana göre Dany'nin yaptığı ikinci hareket penaltıydı. Dany'nin gördüğü sarı kartta ise hakem Cüneyt Çakır, Bobo'nun pozisyonunu değerlendirip takdir hakkını böyle kullandı.
Sonuçta Beşiktaş kazandı ve artık bugünkü Galatasaray- Fenerbahçe maçını beklemeye başladı.

Kayseri'nin golü gösterdi ki, Beşiktaş farkı çift hanelere taşısa bile rakibi için oyunu bitiremiyor.
Bana göre Dany'nin yaptığı ikinci hareket, Kayseri lehine penaltı olmalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA