Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Tahmin edilemez!

Tartışılan Milli Takım, Hırvatlar'dan puan almayı başardı... Geceyi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Öncelikle şunu söylemek lazım. Gerçekten bir kere daha anladım ki; deplasmanda seyircisiz oynamak büyük avantaj. Gerçekten kendi sahasında oynayan takım o tempoyu seyirci coşkusu ile yakalayabiliyor. Eleştirilen milli takım dendi, genç milli takım dendi. Evet doğru... Ben de çıkan 11'e bakınca 'Bu maçtan nasıl puan alınacak?' diye çok düşündüm. Ama 1 puanı kazanan milli takım oldu. Evet, bu takım grubun en zorlu deplasmanından puanla dönüyor ama bundan sonraki maçlarda da puanlar alır mı, o da soru işareti. Bu tip grup maçlarında ilk karşılaşmaların her sonuca açık olduğunu bilmek gerekir. Aynı zamanda da sonucu bir kenara bırakıp oyuna bakmak gerekir. Bu genç diyeceğimiz milli takımdan çok iyi oyunlar görebilir miyiz? Buna 'Evet' demek hiç de kolay değil açıkçası. Dün akşam 'Ne yaptık?' diye bakarsak; sonuna kadar savunduk... İlk yarıda Emre ile kaleye gitmeye çalıştık. Sonunda da duran bir topla beraberliği bulduk. Dün akşam bütün yaptığımız buydu esasında.
Bu 11'de ısrar edilmeli mi?
Bazen çok farklı takımlarla karşılaşırsınız bu tip değişiklerle.... Dersiniz ki "Bu 11 evet, bugün olmasa da yarın bu işi yapar." Açıkçası bu kadar iyi sonuç olmasına rağmen benim beklemediğim bir sonuçtu Hırvatistan'dan puan almak. Ama ileride bu takım bunu yapar diyemiyorum. Savunmada üçlüyü denedik, ha üçlüden kim en iyi oynadı? Euro2016'nın savunmada eleştirilen ismi Mehmet Topal bana göre yıldızlaştı. Yani en deneyimli ismin yıldızlaştığını gördük?
Grupta bütün maçlar 1-1 bitti. Avantajı mı bu bizim için?
Bütün maçlar aynı sonuçlandı ama deplasmanda oynayanlar tabii ki avantajı cebine koydu. Bana göre enterasan olan şu: "Milli takım bundan sonra ne yapar, Hırvat maçında ne ipuçları verdi?" diye sorarsınız, inanın hiçbir cevabım yok. Sanırım bir çok kişi bu görüşe katılacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA