Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Penaltı güme gitti

Ben bu işin deplasman veya iç saha diye bir şeyini kabul etmiyorum.
Şu net gözüküyor, G.Saray iyi futbol oynamıyor.
Neymiş efendim, mağlup olmuyormuş.
İstersen 34 maçı berabere bitir, alacağın puan 34.
Ligi kaçıncı bitirirsin bilemem. Ne zaman G.Saray 1-0 öne geçti, bu sefer Rize maçı almak için hücuma çıktı. Bu çıkışlarda da G.Saray defansının arkasında müthiş pozisyonlar yakaladılar. Öncelikle şunu söyleyeyim, Umut iyi çocuk, hoş çocuk da G.Saray'ın golcüsü değil. Kulübenin yedek golcüsü olabilir.
Sneijder'in kaçırdığı pozisyon laubalilik.
Aslında G.Saray 46'da golü yeseydi işin rengi değişirdi.
Rizeli Deniz'in kafayla kaçırdığı pozisyon bence maçın en net pozisyonu. Çünkü kafa topu vuruşu ayak vuruşundan daha garantilidir, daha rahattır. Hakem G.Saray'ın ilk yarı net bir penaltısını vermedi. Rakip ceza alanında kolunu açtı top geçmesin diye.
Dakika 44, ama bu sefer 45+1'de aynı pozisyon aynı yerde ceza alanının bir metre dışında oldu hakem elle oynama verdi. Bakarsınız bu hafta da G.Saraylılar İstinye Park'a gelir, pankart açarlar, federasyonu taşlarlar.
Federasyon da önümüzdeki hafta G.Saray maçına Cüneyt Çakır'ı verir. Bir penaltı da onlara çakarlar.
Türkiye'de bu işler böyle. Bağıran çağıran prim alıyor.
Muslera maçta bir hata yaptı, zamanlama hatası ve penaltı. O da gol oldu. Mancini yedek futbolcuları oyuna sokmak için 90 veya 90 artıyı kullanıyor. Giren oyuncu ne yapabilir, anlamak mümkün değil. Herhalde "Oyuna girsinler de maç başına para kazansınlar" diye düşünüyor. Hakemler oyuna 90 ve artılarda girenleri oyuncudan saymıyor. Çünkü o kayıpları maça eklemiyor Bazı hakemler de 90. dakikadan sonra oyuna giren futbolcuları oyuncudan saymadıkları için o koydukları dakikalara ilave yapmıyorlar. Orada bir cümle vardır, 'Oynanmayan süre en az 3 veya 4 dakikadır'.
Oradaki 'en az' demek sakatlık veya oyuncu değişikliğinden doğacak maçın kayıplarını oynatmak içindir.
Ama bizde hakemler düdüğü çalıp bir an önce kurtulmak peşindeler.
Neymiş efendim, mağlup olmuyormuş. İstersen 34 maçı berabere bitir, alacağın puan 34..Muslera maçta bir hata yaptı, zamanlama hatası ve penaltı. O da gol oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA