Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Tesislerin hıyarlığı!

Türk futbolu, marka değeri, televizyon gelirleri diye konuşup duruyoruz. Bunların hepsi tamam. Peki bütün bunlar için siz ne veriyorsunuz? Öncelikle futbolcuya, yani filmin esas aktörlerine sonra da seyirciye; hiçbir şey. Şimdi diyeceksiniz ki 'yahu kardeşim Beşiktaş 5 tane gol atmış, lider olmuş, sen yine öyle şeylerden bahsediyorsun ki... Bunlara ne gerek var?' Arkadaşlar bazı şeyleri yapmazsanız lig lideri olsanız ne olur, küme düşseniz ne olur. Şimdi soruyorum; Serdar Kurtuluş sahada ısınıyordu, oynayacaktı. Bu çocuk ne oldu da oynamadı?
Yahu kardeşim; bir futbolcu sahaya çıkamıyor. Hem de ısındığı maça. Neden biliyor musunuz, oynadıkları tesislerin hıyarlığından dolayı! Çünkü o tesiste futbolcular merdivenlerden inip çıkarken birbirlerine tutunarak çıkıp iniyorlar. Aynı benim 40 sene önce Ankara 19 Mayıs Stadı'nın soyunma odalarından saha inip çıktığım gibi. Yani 40 sene önceki sorunlar hala aynen devam ediyor! Futbolcunun biri de bu merdivenlerden dolayı maça başlayamıyor. Futbolcular el ele tutuşup inmeseler birisi düşse de beyin kanaması geçirip ölse ne olacak? Ne olacak biliyor musunuz, 'Allah öyle dedi çocuk öldü' olacak. Bakın maçı yazacaktım neler yazdım. Ama kusura bakmayın işin temeli bu.

NE YAZIK Kİ BİZDE CİLA YOK

Maça gelelim, Beşiktaş 5 attı. 8-10 haftadır (Liverpool maçı hariç) ben öne çıkayım, ben daha iyi futbolcuyum, vatan kurtaran aslan benim diye oynamaya başladılar. Ondan sonra da kötü sonuçlar geldi. Dün kararsızdılar. Brugge tokadından sonra dün 'kendimize mi oynayalım hafif takıma mı oynayalım' gibi oynadılar. Hafif takıma gibi oynadıklarında zaten goller geldi. Dün gece Beşiktaş galibiyet için iyi şeyler yaptı, şans da yanlarındaydı. Onların vurdukları rakibe çarpıp gol oldu, rakibin vurdukları direğe çarpıp geri döndü. Dün Beşiktaş yıllar sonra, yine Mehmet Özdilek'in takımına 5 attı ama futbolu yarım oynadı. Okuyucu ve seyirci cila istiyorsa o bizde yok. Güzel bir 3 puan ve liderlik... Ama böyle maçlarda eksiğini görmezsen ve böyle maçlarda tenkitini yapmazsan kötü gidince zaten herkes üzerine biner. O zaman ağlamayacaksın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA