Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Ne yaptıklarını bilmiyorlar!

Eğer statlarda Meksika dalgası sevinci yapılıyorsa sahada seyredilecek bir şey yok demektir! Dünya sıralamasında biz 57'nciyiz, Kazaklar 133'üncü ama bir türlü ayağımız yere basmıyor, uçuyoruz... Zannediyoruz ki çıkacağız bu Kazaklar'a üç-dört atacağız...
İlk girdiğimiz net pozisyonun dakikası 70. Sonra direkten dönen top o da 72!
Peki biz bu dakikaya kadar ne yaptık?
Bizim muazzam (!)
Milli Takımımız orta alanda beş tane pas yapamadı, kenarlara inemedi, rakibin sıfır noktasından yan ortalar yapamadı, şut atamadı, ver kaç yapamadı...Fatih hoca baktı ki bu takımdan futbol olarak bir şey olmayacak bizim bin sene evvel yaptığımız babadan kalma sisteme geçti; rakibe bu kadar aciz kalıp pozisyon bulamıyorsan ileriye bir uzun daha sokacaksın ortadan, bu üç gol pozisyonunu da öyle bulduk, birini attık, birini kaçırdık, biri direkten gitti. Kazak takımının tamamının maliyeti bizim iki futbolcumuz değildir. Bu Kazaklar'la son on yılda iki defa oynadık geride kalan iki maça baktığımda bu maçta şunu gördüm; biz çok gerilemişiz, onlar iki, üç tık ilerlemişler.
Arda milli maçta değil yaz tatiline gelmiş gibi oynadı, dinlene dinlene... Çalhanoğlu'ndan çok fazla bir şey beklemeyelim çünkü onun Almanya'da oynadığı takım futbol takımı! O takımda herkes ne yaptığını biliyor maalesef bizim takımda ne yaptığını kimse bilmiyor... Kimse kimseyi aldatmasın bu futbol federasyonlarının mantalitesiyle bu Milli Takım'dan hiçbir halt olmaz. Takımlar yönetimlerinin aynasıdır!
Bu kulüp takımlarında da aynıdır Milli Takım'da da.
Şu andaki TFF'nin aynası da dün akşamki futbol oynadığını zanneden Milli Takım'dır... Dün gece tam direkten döndük, Eylül'e kadar vakit kazandık o kadar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA