Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Biz kimden hesap soracağız

Para yüzünden birbirinize girmediniz mi? Sanki finale kalmış gibi hesap sormaya kalkıyorsunuz

Grup kuraları çekildiğinde 'Çok zor' diyen de 'Biz bunları üzeriz' diyen de oldu. Maçlar yaklaştıkça 'Biz bu işi götürürüz'e gelindi. Maçlar başlamadan önce hazırlık maçları dahil görüntü iyi değildi. Maalesef biz pompayı seviyoruz, ha bire pompaladık. Benim için Milli Takım'ın aldığı bu sonuç sürpriz değil. Hatta daha da iler i gideyim, ben Çek maçını da alacağımızı düşünmüyordum. Futbolda her şey var, tamam... Kötü oynarsın, maç kaybedersin ama bir şeye hakkın yok; kötü mücadele etmeye... Milli Takım futbolcuları, ikinci maçtan sonra üçüncü maça kadar kendilerini motive ettiler... Neyle, prim sıkıntısı, tribünlerden yapılan protestolar, Arda'nın ıslıklanması...
Milli Takım, ilk iki maçta kötü demeyeceğim, iğrenç bir mücadele gösterdi. Hepsinin havası sanki Ronaldo, sanki Messi... Tepkileri yiyince tavır koymalar başladı, şans eseri üçüncü maç kazanılınca başta milli takım teknik direktörü Fatih Terim ve kaptan Arda, herkesten hesap sormaya kalktılar. Sanki Avrupa Kupası'nda finale kalmışlar, Türk insanı onları haksız yere tenkit etmiş ama hesabı soran onlar... Aslında bu Türk insanına karşı hesap vermesi gerekenler onlar. Kardeşim siz para yüzünden birbir-i nize girmediniz mi?. Benim Milli Takım Teknik Direktörüm sizleri aleni suçlamadı mı?... Buraya kadar işin bir tarafı, bir de öbür tarafına dönelim:
Fatih Terim'in kızlarına küfür edilmiş, Terim'e küfür edilmiş, Arda'ya... Son derece iğrenç şeyler... Buraya kadar da tamam. Ama bakınız şu ayrıntıya herkes dikkat etmeli. Terim'in yaptığı iş zor bir iş... Herkes fu-t bolu biliyor. Yolda kimi görseniz "Milli Takım'ın hali ne olacak" diye soruyor. Böyle bir ortamda Fatih Hoca'nın kızlarının da damatlarının da hareketlerine dikkat etmeleri gerekir. En ufak bir tepkide bit-i şik locanın içine yürüyüp, küfür edersen, "Ben Fatih Terim'in damadıyım" dersen Terim'i de zor durumda bırakırsın. Terim'in çocukları olmak da zor... Basından uzak durmak zorundasın. Basını kullandım sanırsın ama açığını buldu mu basın sana çakar. Tamam Fatih Hoca, "Yahu kardeşim benim çocuklarım bir yere kadar konuşurum" diyebilir. İnsan çocuğuna da bir yere kadar laf geçiriyor. Ben magazin sayfalarını açtığımda Terim'in kızları ve damatlarına rastlıyorum. Haliyle de onlar olayların içine girip, muhatab oluyorlar. Soruyorum sizlere; Fatih Terim'in eşini gazete sayfalarında, magazin sayfalarında, haberlerde kaç kere gördünüz? Ben Terim'in eşini gazetelerde çok az görenlerdenim. Çok kimse de Terim'in eşini yolda görse tanımaz.
Peki kim doğru yapıyor, kim hatalı... Fatih Terim'in kızları ile damatları hatalı, helal olsun Fatih Terim'in eşine... Davranışları ve hareketleri 10 numara... Tebrik ederim.

NEDEN TÜRK LİRASI DEĞİL
Türkiye'de futbol oynamaya gelen ithal oyunculara, Euro bazında para veriyoruz. Türk Milli Takımı'nda oynayan oyunculara neden Euro bazında prim veriyoruz da Türk Lirası bazında vermiyoruz? Bir kişi çıkıp da bunu bana izah eder mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA