Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Kafası Bayern’de

Beşiktaş kan kaybetmeye devam ediyor, çünkü iyi oynamıyor. Maçın genel özeti; sahaya daha iyi yayılan, daha iyi mücadele eden, daha iyi yardımlaşan taraf Bursaspor'du. Beşiktaş ilk golünü güzel bir vuruşla kazandı. Hazırlanma falan yok... İkinci yarıda iki tane pozisyon kaçırdı yan toptan, kalecinin üzerine vurdular. Bursa kalecisi Harun'un zamanlaması iyiydi.
Bakınız... Bursaspor oyunu bir an olsun çirkinleştirmedi. Yediği beraberlik golünde bile defansına bakın öyle kalabalık, ceza sahasına gömülmüş bir savunma yapmıyordu. Futbol oynamaya ve oyunu güzelleştirmeye çalıştılar.
Beşiktaş'ın başkanı başka işlerle uğraşıyor... Kulüpler Birliği ile meşgul oluyor. Futbolcuların kafası da Bayern Münih maçında... O maç iyi giderse Beşiktaşlı futbolcular hayat bulacaklar, kötü giderse bence şu andaki Beşiktaş bile aranır gibime geliyor. Çünkü Beşiktaş istenilen düzeyde futbol oynamıyor, birbiriyle yardımlaşmıyor. Quaresma yapacak ortayı, Talisca vuracak kafayı ama bunlar nereye kadar! Medel mi? Orta sahada iyi mücadele ediyor, fakat rahat ve kolay sarı kart görüyor. Kartı gördükten sonra da artık o rakibi yıldırıcı hamlelerini yapamıyor. Çünkü ikinci sarı korkusu var. Bir de gereksiz yere hakemle konuşuyor hala dır dır dır... Ama hakem Medel'den gözünü kaçırıyor. Onun gözüne baksa, o futbolcu ona o kelimeleri söyleyemeyecek. Halil Umut Meler zaman zaman iyi işler yapıyor ama zaman zaman inanılmaz hatalar yapıyor. Oyunun, futbolcuların ve topun içine giriyor. Futbolcuların kaleye şut vurmasını bile engelliyor. Bırakın paslaşmalarını... Yazık, futbolcular "Çekil önümden de biraz oynayalım" diyorlar. Hani derler ya; Gölge etme başka ihsan istemez! O misal... Şu bir gerçek... Kalite olarak aman aman bir maç değildi. Mücadele olarak da eh işte... Pozisyonlar vardı, heyecanlı maçtı. Bursaspor seyircisinin korner atılırken Quaresma'ya attığı yabancı maddeler hiç de hoş değil. Şunu unutmayın; Hakem böyle olaylarda soyunma odasına giderse bir daha çıkmayacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA