Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Huzuru bozanlara tokat!..

Galatasaray, Akhisar önünde hem kurumsal hem de konumsal olarak çöktü... Lig uzun maraton ama o köprülerin altından G.Saray için sular bol akmaz... Huzurun, sevginin, arkadaşlığın, olmadığı yerde iş başına İtalyan ekolü de gelse bu G.Saray dikiş tutmaz... Görünen köyün kılavuzu, "G.Saray'a huzur battı" diyor. İşleyen çarka çomak sokarak, birlikte iki yıl üst üste şampiyonluk yaşadıkları Fatih Terim'i gönderip huzuru bozanların Galatasaray'a İtalyan ekolüyle yaptıkları makyaj çabuk aktı.. Sezon başında şampiyonluğun mutlak favorisi gösterilen "Kurumsal Galatasaray" 7 haftada toplam 11 puan kaybetti... Terim'in yenilgisiz bıraktığı Galatasaray, Akhisar'da bu unvanını da kaybetti. Kendi düzenlerini kurmak adına huzuru bozanlara bol güneşli günler dilerim!.. Akhisar yenilgisini ne Mancini'ye ne de "Selçuk-Melo" ikilisinin olmayışına bağlıyorum. Başkan Ünal Aysal'ın, Beşiktaş maçı öncesi Drogba ile yaptığı prim belirleme görüşmesi artık Galatasaray'da "Futbolcuya dayalı sistem"in startını vermiştir. İtalyan gazetecilerin deyimiyle Galatasaray'ı, İtalya Milli Takımı öncesi "Park yeri" olarak kabul eden ve yüklü bir ücreti cebine indiren Mancini bu saatten sonra, "Bu kolay golleri yememeliyiz. Çok çalışmalıyız" sözünü sık söyleyecektir.

10 NUMARANIN HAKKI

Galatasaray için Drogba, Muslera, Melo, Selçuk vazgeçilmezdir. Ama Sneijder vazgeçilmez değildir. Mancini'nin, Galatasaray'a "Çilek" olarak Hollandalı için "Gerçek Sneijder'i benimle göreceksiniz" ifadesi Başkan'ın isteğidir. Sneijder takımda sevilmeyen ve saygı görmeyen bir oyuncu. Dünyada 10 numara konumundaki oyuncular maça hep ağırlığını koyarlar. Skor üretirler. Sorumluluk alırlar... Sneijder 10 numaranın hakkını veremeyecek kadar tembel bir oyuncu... Umut gol atıyor kulübede oturuyor, Burak dökülüyor 11'de forma buluyor. Neden? Eğer birileri Mancini'nin kulağına, "Burak bizim için çok değerli" diye su kaçırırsa Torino'da oyuna bile sokulmayan Burak formsuz da olsa 11'de başlar.. Sevdiğim bir atasözü şöyle der: "Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar; çözümü başkasının huzurunu bozmakta bulur..."

MAÇIN ADAMI: DİDİER DROGBA



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA