Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Klinsman ile Löw birlikte

Löw'ün Almanya'sı ile Alman hoca Klinsmann'ın Amerika'sı el ele 2. tura çıktı. Almanya'nın 1-0 kazanması belki "Alman işbirliği olacak iki ülke berabare kalacak" dedikodulara cevap gibi görünse de sahadaki futbol ve mücadele Portekiz-Gana maçının sonucuna endeksliydi. Öyle ki; Ronaldo'nın golü sonrası Amerikalı taraflar elleriyle "Portekiz 2-1 öne geçti" şeklinde sevinç gösterisi yaptı. Çünkü Portekiz, ABD için tehlike değildi. ABD'nin yenilgisi halinde Portekiz'in 4 farkla kazanması gerekiyordu. Ronaldo ve arkadaşları tura çıkacaklarına inanmadıkları maçı farklı kazanmak adına yeterince istekli olmadılar.

ALMANYA KONTROLLÜYDÜ
Gana'nın
isteği ve gücü Portekiz'e yetmedi. Zaten Gana 2-1 öne geçseydi Almanya-ABD maçı kesin berabere biterdi. Amerika savunma ağırlık oynarken Almanya oyunun kontrolünü elinden bırakmadı. Almanlar ayrıca Gana- Portekiz maçını gözeterek skoru büyütme yoluna hiç gitmedi. Sonuç, ABD averaj farkıyla Portekiz'i geçti. Halefselef Almanlar Löw ile Klinsman ikinci tura çıkma mutluluğu birlikte yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA