Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Üretim yetersizliği

Brüksel'deki anlamlı maçı GS TV tek kamerayla 3G olarak yayınladı.
Maç bazen görüntü donsa bile GS TV sayesinde izlenebildi.
D-Smart maçı, "Düşük kalibreli olarak" bulmuş.
Rakip Anderlecht, Brugge olsaydı yayın yaparlarmış.
Peki; Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray düşük kalibreli mi? Hem "4 büyüklerin maçları D Smart'ta" diyeceksiniz, parayı alacaksınız sonra yayın için maç seçeceksiniz. Ayıp..
Galatasaray hazırlık maçları için rakip seçiminde ilk kez Fenerbahçe ve Beşiktaş'a göre geride kaldı. En ciddi rakip Atletico Madrid oldu. Turnuvasız dönemin sorumlusu Prandelli değil. Ancak İtalyan hoca ilk günden itibaren akıllıca davrandı, kadro istikrarına ve tek forvetli sisteme yatırım yaptı. Bu sistemde takım çok koşuyor, kanatları kullanıyor ama gol üretmekte zorlanıyor. Prandelli "Uzun top atmayın, ayağa pas yapın" diyor. Takım yeni anlayışa olumlu cevap veriyor. Ama orta alan ile forvet arasındaki mesafe çok açık. Burak yeterince üretken olamıyor ve haksız tepki görüyor. Sneijder farkıyla Burak'ın verimi artacaktır. Forvet arkası oynamayı isteyen Sneijder'in katılımı Galatasaray'ı farklılaştıracaktır. Burak'la orta alan arasında topu tutacak kişi Sneijder olacağı için Galatasaray'ın gol sıkıntısı aşılacaktır.
Selçuk da oyuna daha fazla katılmalı.
Bu sezon en şanslı oyuncu Telles olacak çünkü Bruma, Amrabat ve Yasin gibi hızlı isimlerle oynayacak. Yasin'in Burak'la yaptığı pas resitali göz kamaştırıcıydı. Amrabat'ı da kiralamamak gerekir. Sağbekte sıkıntı sürüyor. Emre Can ve Furkan çözüm değil.
Olcan da bu sıkıntıyı yaşıyor. Tarık Çamdal doğru isim ama Eskişehir'le inatlaşmak yerine uzlaşmalı. Hamit güçsüz ve ağır.
Prandelli, kampın yıldızı Emre Çolak'ı kulübede değil sahada tutmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA