Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Bu tablo ligde de olsun

Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için Eylül'den itibaren start alan grup eleme maçlarında UEFA güzel bir uygulama başlattı... Nedir bu güzellik?
Milli Takımlar sahaya çıkıyor. Ulusal marşlar çalındıktan sonra misafir ülke oyuncuları, ev sahibi ülke oyuncularının ellerini sıkıyor. Sonra maçın hakemleri ile birlikte iki ülkenin milli oyuncuları biraya gelip, omuz omuza verip dostluk gösterisi içinde toplu bir fotoğraf çektiriyor. Bu güzel görüntüye bakınca insan futbol adına arzulanan dostluğu, saygıyı ve sevgiyi görebiliyor.
Ben de TFF'ye öneriyorum; lig maçlarında sadece futbolcular birbirlerinin ellerini sıkmamalı. Milli maçlardaki gibi oyuncular karma halinde ellerini birbirlerinin omzuna atarak "Dostluk" içeren görüntüyü vermeli. Bu görüntü tribünlerin de tansiyonunu düşürecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA