Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yönetime: Direnmeyin!

Galatasaray Kulübü bu zamana kadar ne yazık ki; bu kadar etkisiz, güçsüz, beceriksiz bir yönetim kurulu görmedi..

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerinin alt yazısında şöyle yazıyor:
"Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar çözümü maalesef başkalarının huzurunu bozmakta bulurlar.."
Galatasaray Kulübü bu zamana kadar ne yazık ki; bu kadar etkisiz, güçsüz, beceriksiz bir yönetim kurulu görmedi.. Yani halk diliyle Galatasaray'ın görüntüsü, "Söyle bana yönetimini, sana nasıl bir takım olduğunu anlatayım" şeklindedir..
Bir takım maç kaybedebilir, farklı da yenilebilir.. Ancak bir takımın hakkı çalınıyorsa, aynı hakem tarafından ikinci kez hakları gasp ediliyorsa ve Galatasaray'ı yönetenler bunun farkında bile değilse ve haklarını savunamıyorlarsa bu durum o yönetimin ne kadar aciz, güçsüz ve etkisiz olduğunu gösterir.. Çünkü yönetim kadrosu olarak futboldan anlamıyorlar. Nerede haklı nerede haksız olduklarını bilmedikleri için isyan bile edemiyorlar. Antalya maçında Galatasaray'a yapılan hatalar Fenerbahçe'ye yapılsaydı Başkan Aziz Yıldırım hakem dünyasını yerle bir eder ve Yaşar Kemal Uğurlu gibi hakemler düdük bile çalamazdı. Galatasaray yönetiminin gücü bile yok. Bu saatten sonra Dursun Başkan'ın, Galatasaray'ı yönetmeye direnmesi yanlıştır..
Antalyaspor'un başkanı hafta içinde, "Galatasaray'ı farklı yeneceğiz" imasında bulunmuştu. Bir bildiği varmış. MHK Başkanı Alanyalı olunca Ankara'daki FİFA kokartı bile takmamış hakem atayıcısı Bünyamin Gezer mesajı almış ki; Mersin-G.Saray maçındaki "Hakemşörü" Yaşar Kemal Uğurlu'yu Antalya'ya da atadı.. Uğurlu da atayanları mahcup etmedi. Ey MHK sizde hiç utanma duygusu yok mu? Galatasaray Başkanı rahmetli Özhan Canaydın olsaydı bu hakem Uğurlu düdüğünü kesin asardı.
Maça gelince; Antalya Galatasaray'ı ilk kez yenmiyor. Ama Eto'o golü elle atıyor.. Bir zaman Anelka'nın elini görmeyen Özgüç Türkalp gözünün dibinde Eto'o'nun elini de görmüyor. Pozisyonu aslında hakem Uğurlu da (!) görüyor ama niyeti belli çünkü 47'de Yasin'in bileğine yapılan ve penaltı olan faulu kornerle örtüyor. Hakem Uğurlu (!) Donk'u haklı atıyor ama Emre Çolak'ı atmak için yürekli davranmıyor.
Eto'yo gelince; tam bir emek hırsızlığı yaptı. Muslera'nın dediği gibi büyük kariyere sahip Eto'o'nun, hakeme "Elle attım" diyecek kalitesi yokmuş.. Son sözüm Galatasaraylı futbolculara... Taraftarlarınıza sizleri izlemeleri için ne vadediyorsunuz? Gücünüz yok, kaliteniz yok, yüreğiniz yok ve en önemlisi skora isyanınız yok. Teslimiyetçi futbolcuları Galatasaray taraftarı niye izlesin?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA