Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Para cezalarını kaldırın

Galatasaray yönetimi başta Sneijder ve kaptan Selçuk İnan olmak üzere oyunculara sezon bittikten sonra gördükleri kartlar nedeniyle verdiği para cezalarını kaldırmalıdır. Böyle saçma ceza olur mu?
O zaman maç içinde hiçbir oyuncu riske girmez, faul yapmaz, gole giden oyuncuyu para cezası alacağı için engellemez.. haklı olsa da hakeme bile itiraz etmez. Futbol, "Duymadım, görmedim, bilmiyorum" gibi üç maymunu temsil eden bir oyun değil.. Eğer bir oyuncu top yokken rakibine bilerek kasıtlı hareket yapıyorsa, itişiyorsa, küfrediyorsa, tükürüyorsa ve bunun sonunda sarı ya da kırmızı kart görüp takımını eksik bırakıyorsa yönetim bir ceza verebilir. Örnek mi? Engin Baytar'ın Süper Kupa finalinde hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı terbiyesizlik.. Yönetim oyuncuların gereksiz kart görmelerini engellemek ve disiplinli olmalarını sağlamak istiyorsa ceza uygulamasını sezon başlamadan önce oyuncuları bilgilendirmelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA