Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

En iyi kim kaçıracak!

Galatasaray taraftarının top ayağına geldiğinde ıslıkladığı isimdi Maicon.. Çünkü Brezilyalı stoper, oyunu geriden başlatırken ya pas hatası yapıyor ya da uzun oynadığında topu rakibe yolluyordu. Oyunun başındaki frikik atışında direğe takılan Maicon iğne deliğinden geçirerek attığı golle Galatasaray'a maçı kazandırdı. Eğer Fatih Hoca, Porto'da Maicon'u oynatmayı düşünüyorsa "Sakın uzun oynama ve gelişigüzel pas verme" gibi uyarıda bulunmalı. Serdar Aziz de topu oyuna sokma konusunda ısrarcı olmamalı. Porto'da Maicon-Serdar birlikte görev alırlarsa oyunun geriden görevini Fernando ya da Donk üstlenmeli..
Galatasaray skor olarak kısır kaldıysa nedeni öncelikle başta Rodrigues olmak üzere pozisyona giren oyuncuların "Golü en iyi kim kaçıracak?" yarışına girmeleridir. Akhisar'da kaçırdığı penaltının yarattığı travma ile Rodrigues "Golü ben atayım, kendimi affettireyim" egoistliği içine girince Galatasaray, Erzurum önünde erken fişi çekme fırsatını kaçırdı
Feghouli vasat oynamasına ve pasın şiddetini ayarlayamamasına rağmen sürekli rakibi kovaladı ve geriye yardıma geldi. Galatasaray'da kabına sığamayan bir Ömer Bayram izledik. Defalarca kanatlardan bindiren, rakip ataklarında kademeye giren Ömer orta yapma konusunda dengeli olmamasına rağmen mükemmel korner atışları kullandı. Maicon'un golünde de ön direğe cetvel düzgünlüğünde topu kesti. Gecenin çalışkanı, isteklisi ve en başarılısı Ömer Bayram oldu.
Ağır eleştiriler alan Mariano yine oyuna akıl koyarken hem tempoluydu hem de ayağındaki topları etkili kullandı ve gol olabilecek ortalar yaptı. Rodriuges'in son 20 dakikada sağ tarafa geçmesiyle Mariano'nun verimi arttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA