Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Muslera kaleciliği bilmiyor

Muslera'ya geri pası vermek intihar.. Topu oyuna sokmayı bilmiyor.. Güvenilir bir kaleci değil..

G.Saray ve Fatih Terim'in rakibi ne Schalke'ydi, ne Ordu'ydu. G.Saray ve Terim, TT Arena'nın zemini ile mücadele etti. O saha yüzünden Schalke'yi yenemedi, Ordu'ya yenilmesine de ramak kaldı. Bu bir yüz karası olay ve G.Saray'ın nasıl kötü yönetildiğinin en canlı örneğidir. O çimlerle ilgili duyduklarım tüyler ürpertici. Suni güneş enerjisi yayan üç tane daha alet getirilince, düzelecekmiş! Üç alet gerekiyorsa baştan niye getirilmedi? Drogba'yı alacak paran var da buna verecek birkaç yüz bin liran mı yok? Muslera güvenilir kaleci olmadığını yine kanıtladı. Ben kalecinin kurtardığı gollere bakmam, yediği gole bakarım. Kurtarmak için o kadar para alıyor zaten. Ordu maçında tarih yazdı! Ama Muslera'nın bu ilk yanlışı değil. Topu elle oyuna hızlı sokmayı bilmiyor, ayakla da doğru dürüst vuramıyor.

UYKU İÇİNDE AFYON YUTMUŞ BİR GS!

Muslera'ya geri pas vermek intihar. Her an ödümüz patlıyor. Çünkü o zaman elle alma şansı da yok. Ayakla nereye gideceği belli değil topun ki elle oynarken dahi güvenilir kaleci değil... Yumrukladığı toplara bakın oyun alanına düşüyor. Kaleci oyun alanına top yumruklar mı? Gelir gelmez biri çarpsın golü atsın. Topu yumrukluyorsan, kornere yumrukla, taca yumrukla, yana yumrukla... Tam kalenin karşısına top yumrukladın mı golü geciktiriyorsun sadece... Muslera temel kaleciliği bilmiyor, topu oyuna sokmayı hiç bilmiyor. Hızlı oyuna sokmaya alışmadığı için de Selçuk'un işaretleriyle hızlı sokmaya kalkınca Selçuk'a vurdurdu topu! Şimdi kalecisine güvenilmeyen, savunması evlere şenlik bir takım topu santrada kaptırmayı göze alır mı! Kaç kere kaptı Orduspor ama atamadılar. Ama atamayışı Ordu'nun kabahati, Galatasaray'ın başarısı değil...Muhteşem geri dönüş çünkü gol muhteşem. Yani oradaki 'muhteşem geri dönüşteki' 'muhteşem' lafı Galatasaray'ın dönüşünden önce golün muhteşemliği. Galatasaray o golü atmasaydı da ikinci yarıda seyrettiğimiz 15 dakikasında gol atacak hali yoktu. Sneijder o golle kendisi dahil, o gole kadar kendisi de uyuyordu, o gole kadar Burak da uyuyordu, o gole kadar herkes uyuyordu Galatasaray'da. Uyku içinde, afyon yutmuş bir Galatasaray vardı. O golle her şey değişti.

SNEİJDER UYUYAN G.SARAY'I UYANDIRDI

Sneijder'in golü Galatasaray'ı ayağa kaldırdı. En başta da dediğim gibi Sneijder'in kendisini ve Burak'ı. O ana kadar sahada yok derin bir uyku içindeki Burak, Burak olduğunu, G.Saray'ın golcüsü olduğunu oyunun içinde olduğunu hatırladı. ÖZGE AYDIN / SABAH.COM.TR

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA