Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Milli forma seferberliği

KAZAKİSTAN maçını TT Arena'da taraftarlarla izledim. Stada onlarla girip çıktım. Futbolseverlerin, tuttukları kulüplerin formalarıyla milli maça gelmelerini yadırgadım.
Avrupa'da, dünyada birçok milli maç izledim. İngiltere'de Manchester United, Arsenal, Liverpool; İspanya'da Barcelona, Real Madrid; İtalya'da Milan, Inter, Roma; Hollanda'da Ajax, PSV formalı taraftarlar milli maçta hiç görmedim. Taraftarın kulüp formasıyla tribüne gelmesi Milli Takım ruhunu köreltiyor. Hatta sahaya kulüp taraftarı gözüyle bakmalarını teşvik ediyor.
Bu noktada futbolseverler kadar TFF yetkililerinin de sorumluluğu, hataları ve eksikleri var. Kulüp yöneticilerimiz "korsan" ürünlere savaş ilan etmiş, statlara yaklaştırmıyor. Ama Kazakistan maçında TT Arena'ya giden yollar, metronun çıkışından itibaren yaya güzergahı işportacı doluydu. TFF'nin de, sponsoru olan firmayı da düşünerek bu konuya çok daha ciddi yaklaşması ve herkesin stada Milli Takım formasıyla girmesini sağlayacak sinerjiyi, ortamı, imkanları yaratması gerek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA