Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Maç takvimi de tesadüf mü?

Fenerbahçe, Beşiktaş ile İnönü'de dün (hafta içi) oynadı. Galatasaray deplasmanına da 7 Aralık Çarşamba çıkacak. İkinci yarıda 2 derbisi de evinde ve ikisi de haftasonuna denk geliyor.
Her takım, seyirci açısından içerideki maçlarının cumartesi-pazara, deplasmanları haftanın diğer beş gününe denk gelsin ister. Özellikle Anadolu takımları büyükleri konuk ederken hasılat ve seyirci desteği için cumartesi-pazar günlerini ister.
Galatasaray, ilk yarıda 9 iç saha maçının 4'ünü cumartesi-pazar oynuyor. Fenerbahçe, cezalı olduğu ilk iki iç saha maçını düşünce 6 maçının 5'ini cumartesi veya pazar oynuyor.
Avrupa'da oynayan Beşiktaş 4 deplasmanını cumartesi veya pazar yapıyor. Galatasaray'ın pazara denk gelen deplasmanı beş. Fenerbahçe'nin ise cumartesi- pazar deplasmanı yok. TFF, bu sayılara tesadüf diyebilir ama beni inandıramaz çünkü fikstürü değil ama takvimi TFF belirliyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA