Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Nefret yayınları..

RTÜK'TEN rica ediyoruz.. Canlı futbol yayınlarını A'dan Z'ye kurala bağlasın ve bu kuralları da kamuoyuna açıklasın..
Sezon açıldı.. İki uygulama seyreden herkeste nefret duyusu uyandırdı.
Show TV, Turkcell için mendil açmaya devam ediyor.. 10 saniyede bir "Ananın örekesi yaz.. Falan noya gönder.."
Vallahi bir gün aynen öyle yazacağım.. Rüya Takımı-Türkiye maçında kusacak raddelere geldim.. Turkcell 3 kuruş kazanacak diye bir spor olayının içine, hem de büyüğünü etme hakkı kimde var?.. Tonla para ver, spora sponsor ol, alkışlayalım.. Sonra bu parayı en güzel spor yayınının içine ederek çıkarmaya bak.. Yakışıyor mu?..
Peki bu yayını sadece seyretmek, RTÜK'e yakışıyor mu?.
Dıgıtürk ayni gurubun TV'si olduğu halde uzak duruyordu bu işlerden.. Bu hafta 30 saniyede bir gelen "Maraton" reklamları, Galatasaray-Konya maçını yok etti.. Bir yazı biniyor, bir spiker maçı bırakıp, Maraton anons ediyor. Hatta maçı Maraton'a endeksliyor. "Şimdi bu taç var ya, bu taç.. Az sonra bu taç Maraton'da yorumlanacak.."
Yani Türkiye dağ başı mı?.. Bu kadar başı boşluk olur mu?.. İsteyen kurum milyonlarca insanı canının istediğince böyle delirtebilir, sömürebilir mi?.
RTÜK üyeleri içinde spor yayınlarını izleyen bir Allahın kulu yok mu?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA