Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 K 7864!..

Bu plaka alkış için köşemize alındı.. Müthiş yağmurlu bir sabah.. Nispetiye Caddesi Zincirlikuyu yönünde tıklım tıklım dolu. Trafik adım adım gidiyor.. Biz Tepecik yolundan geliyoruz, Ulus'a sapıp, yeni yola dalacağız ve bu trafikten kurtulacağız. Ama Tepecik Yolunu, Akmerkez arkasına bağlayan daracık by-pass yolundan çıkınca, bu yoğun trafiği diklemesine geçmemiz gerek. Işık mışık da yok.. Nasıl başaracağız peki..
Başardık.. Uygar, kuralları bilen ve saygılı bu 34 K 7864 sayesinde..
Çıkamayacağın kavşağa girmek ve çapraz yolun da önünü kesmek, dünyanın en ağır trafik suçlarından biridir. Çünkü tümüyle kilitlenmeye yol açarsınız. Önü açık olanı da durdurur, orada da gereksiz yoğunlaşmaya sebeb olursunuz.
Amerika'da bu suçu işlemenin cezası 1200 dolara varır.. Kendi aptallığınız ya da küstahlığınız yüzünden yüzlerce insana zarar verdiğiniz için.
Ama benim ülkemde polis bile bilmez bunun trafik suçu olduğunu.. Olay yerine geldiğinde, önce bu yolu tıkayan arabaya yol açarak, herifi bir de ödüllendirir.. Cehaletinden..
Bu yüzden önü kapalı iken arabasını sürmeyen, Tepecik'ten gelen yolun önünü kesmeyen, böylece kendisi gidemezken, çapraza gidenlere engel olmak saygısızlığını yapmayan sürücüyü, inanın, yağmur o kadar yoğun yağmasa arabamdan inip öperek kutlayacaktım. Yapamadım. Şimdi hepinizin önünde yapıyorum.
Teşekkürler bayım!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA