Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Teşekkürler Mumcu!..

Telefondaki mutluluğumu anlatmam zor.. Erkan Mumcu..
"Tabii Hıncal Bey" dedi, "Tabii sanatçı nazlıdır, sanatçı sivri dillidir, eleştirmendir.. Onlar bizim sanatçılarımız.. Hoşgörülü olacağız ve hep sahipleneceğiz.." Erkan Mumcu'nun Fazıl Say hakkında hakaret davası açtığını okuyunca kaleme sarılmış, "Bu dava derhal geri alınmalıdır" demiştim..
Onun üzerine aradı Mumcu..
Asıl güzel olanı ne bilir misiniz?..
"Allah seni inandırsın, davanın açıldığını ben de senin gibi gazetelerden öğrendim. Daha senin yazın çıkmadan, geri alınması için talimat vermiştim bile.."
Olayı özetledi, Mumcu..
"Partinin hukuk bürosuna 'Hakkımda çıkan yalan yanlış haberleri, sözleri, yazıları tekzip edin. Bir açıklama gelmezse, o zaman dava edin. Çünkü insanlar, tekzip edilmeyen haberi doğru kabul ediyorlar..' dedim.. Bu tamamen medyaya yönelik bir talimattı. Arkadaşlar bir yanılgıya düşmüş ve çok değerli bir sanatçımızı da otomatiğe bağlayıp dava açmışlar.." Teşekkürler Erkan Dostum.. Yakından tanıdığım bir dost, eski bir Kültür Bakanı olarak, senden daha başka bir davranış beklemezdim zaten!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA