Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ergun ve Ergunlar!..

ERDAL Şafak'ı "Bir anlık gaflet" le itham eden Ergun'a karşı, Şafak'ın yanında yer aldığımı açıklama gereği duymuştum.. Minnacık iki satır.. Ergun iki sütun koca bir yazı ile bu defa beni de polemiğin içine çekmeye çalışıyor.. Boşuna gayret.. Ben Ergun'la ve Ergunlarla tartışmaya girmem.. Gereksiz..
Onlar büyük bir saflıkla (Ben böylelerine Sentel diyorum, Saf Entel anlamına.. Bir de Genteller var, Gerzek Entel yerine, o ayrı..) bu ülkede sorunun inanç özgürlüğü olduğunu zannediyorlar. Bakış ve görüş açıları bu..
Bunların yanılgısının ispatı ülkenin yaşadığı en büyük felaket olur. O felaket olmadıkça da bunların gözleri açılmaz.. Çünkü dünyaya bakıp ders alma yetenekleri yoktur. O zaman sütun ziyan etmek niye ki?..
Ben Erdal'ın fikrine karşı çıkmasına değil, çıkmasının şekline kızmıştım.. Kendileri gaflet içinde olanların, başkalarını böyle suçlamalarındaki şaşkınlığa.. Hepsi bu Ergun.. Bu, benim demokrat kardeşim..
Dilerim, bu ülkede umduğun gün geldiğinde (Allah göstermesin) hâlâ demokrasiden söz edecek halin kalır!..
Haaa.. "Atatürk'ün ordusu varken o günler nasılsa gelmez" diye içten içten güvenip, bu ülkenin değişmez Atatürk ilkesi laikliği ödünsüz savunanlara, "Laikçi" diye saldırarak, "Demokratçılık" oynuyorlarsa, o da ayrı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA