Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mamma Mia!..

İNANILMASI zor ama, sonunda gerçekleşti.. Dünya çapında bir müzikali, orijinal kadrosu, dekorları ve kostümleriyle Türkiye'ye geliyor. 60 kişilik kadrosu ve onlarca TIR'lık malzemesiyle..
İnsanımız müzikalleri sinemada izleyebiliyordu ancak.. benim gibi birkaç talihli de, imkânlarını kullanıp, Londra ve New York'ta..
Türk Tiyatro tarihinde ilk defa, Dağ, Musa'ya geliyor dostlar..
Hem de çok doğru bir seçimle.. Opera'daki Hayalet dahil, başka bir müzikalle başlamak yanlış sonuçlar verebilir, o müthiş şov, ülkemizde yıllar öncesinin Operası gibi karşılanabilirdi.
Mamma Mia popüler müzik şovu.. Dünyaca ünlü Abba'nın hemen hepsi hit olmuş, nerdeyse ezber bilinen 22 şarkısı oyunun müzikleri olunca, izlemesi kolaylığını geçin, zevk ve coşku.. Dansları da ekleyin..
Ben Londra'da da, New York'ta da izledim. Nasıl bayıldığımı dönüşte sizlere yazdım da.. Birkaç ay önce de filmi sinemalarımızdaydı. Gidenler bayıldılar..
Ama sahnede, canlı izlemek başka..
Mamma Mia için yerlerini şimdiden ayırtın ve de ilk günlerde ayırtın. Çünkü bir daha görmek istemeniz kuvvetle muhtemel.. Benim gibi..
Mamma Mia ülkemize Garanti Bankası sayesinde geliyor.. Teşekkürler onlara da..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA