Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TİM'de müthiş bir şov daha..

Sıradan bir Kore evindeyiz. Çarpıcı derecede çevik bir Koreli aile yaşıyor evde.. Otoriter büyükbaba, sarhoş amca, tekvandocu anne, uyumsuz kız ve çift kişilikli damat!...
Ailenin her üyesi şampiyonluk derecesinde tekvando, tae- kyun ve jimnastik becerilerine sahip birer dövüş sanatı ustası. Birbirlerine meydan okuyarak, dövüş sanatındaki hayranlık uyandıran becerilerini sergilemekten daha fazla onları mutlu eden bir şey yok.
İki hırsızın gece yarısı evlerini soymaya kalkışmasıyla olaylar karışıyor.. Hırsızlardan biri yapılı, acımasız bir kabadayı; diğeri ise korkunç saçları ile tıknaz ve beceriksiz bir salak!
Aile davetsiz misafirleri fark edince büyük bir savaş patlak veriyor. Ardından da seyirci inanılmaz akrobasi ve dövüş sanatı becerileri ile dozunda bir mizahla baş başa kalıyor..
İşte size Jump!..
2001'den bu yana, dünyanın dört bir yanında 5400 gösteri ve 1.5 milyon seyirci.. New York'ta bir, Londra'da 3 yıl.. Edinburg dahil yığınla festival ödülü..
Dansın, pandomimin ve Uzak doğu sporlarının müthiş bir karışımı.. Ve de mizah..
Jump, Türker İnanoğlu'na bir kez daha teşekkür edeceğimiz bir gösteri.. Dağın bir kez daha Musa'ya gelişi.. Yarın geceden başlayarak cumartesi ve pazar matineler dahil, 5 temsil. Bence yerlerinizi ne kadar erken ayırtırsanız o kadar iyi yerden izlersiniz.
Biletix: 0216 556 98 00
www.biletix.com
TİM: 0212 286 66 86
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA