Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir şirin romantizm!..

Kim ne derse desin, ben bu filmi sevdim.. Leap Year/ Aşka Yolculuk.. İnsanın ara sıra böyle filmlere gidip hoşça vakit geçirmeye ihtiyacı var.. Romantizm güzel şey.. Arkasında fevkalade keyifli bir de romantik müzik olunca.. Hele de sevgilinizle gitmişseniz, tadından yenmez..
Film nerdeyse başından sonuna iki kişi arasında geçiyor.. İki kişilik bir film bu kadar mı güzel çekilir?.. Bir mekân, İrlanda ve oranın kendi gelenek ve görenekleri içinde yaşayan, kendi aksanları ile konuşan insanları bu kadar mı güzel kullanılır?..
Ata Demirer bu filmi mutlak izlesin ve düşünsün.. On beşinci dakikadan sonra film İrlanda kırlarından Londra'ya taşınsa, bu güzelliği kalır mıydı?.. Eyvah Eyvah'ı Geyikli'den İstanbul'a taşımasına bu yüzden karşı çıktım işte..
Efendim Amy Adams, dört yıldır bir uzman kalp doktoru ile nişanlı, ama adam evlenme teklif etmiyor bir türlü..
29 Şubat'ta da İrlanda'da bir kongrede olacak. Amy öğreniyor ki, İrlanda'da bir gelenek var. 4 yılda bir 29 Şubat'larda kadınlar erkeklere evlenme teklif ediyorlar. Bir sürpriz yapmak üzere Boston'dan Dublin'e uçuyor.. Ama fırtına yüzünden uçak İngiltere'ye iniyor. Amy, inatçı. Tekne kiralayıp İrlanda sahillerine çıkıyor.. Bir minik kasabaya.. Orda bir araba kiralıyor.. Dublin'e gitmek için.. Arabanın şoförü Matthew Goode.. Birlikte yola çıkıyorlar.. Gerisini tahmin edersiniz.. Filmin finali çok ama çok şirin.. Önce Amy konuşuyor.. Bayıldım. Sonra Matthew konuştu.. Ona da bayıldım..
Zaten filme bayıldım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA