Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Eurosport!..

EurosportTurk'e bir kez daha teşekkür.. Onlar olmasa bu muhteşem sahnelerden haberimiz bile olmayacaktı..
Yani o yayın saatini de bilerek ayarladılarsa, pes yani..
Lig TV'de derbinin devre arasında 15 dakika reklam izleme gerzekliğine kapılmadan hemen Eurosport'a kaydık. Bir baktık, SüperSport motosiklet grandprixi, Portekiz ayağı koşuluyor.. Son üç tura girilmiş. En önde de Kenan Sofuoğlu.. Müthiş Türk!..
Sondan ikinci turda, onu yarışın başından beri ensesinde izlediğini öğrendiğimiz ikinci, bir atakla öne atladı.. "Artık böyle biter" diyorduk ki, son turda, finişten önceki son virajda Kenan nasıl içerden yılan gibi sıyrılıp öne geçti, nasıl kazandı inanılmaz..
Hele bir de elinde Türk bayrağı ile şeref turu yapınca dakikalarca, maçı izlemek için bizde toplanmış, Fenerli, Galatasaraylı hepimiz derbiyi unutup ayaklara fırladık, gözlerimiz yaşlı, birbirimize sarılarak.. "Eurosport olmasa" dediğim işte bu muhteşem sahne.. Ve de tam derbinin devre arasına yerleşmiş ki, bütün ülke izlesin.. Bin alkış..
Bir de soru..
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, spor servisine bir sorsun bakalım.. SuperSport nedir?. Kenan Sofuoğlu kimdir, bilen var mı, içlerinde?.
Ve bu muhteşem Türk Zaferini Türkiye Radyo Televizyon Kurumu seyircisinden niye kaçırır da, Wolfsburg- bilmem ne Alman Lig maçını eşek yükü para ödeyip canlı yayınlar?..
Söyle bakalım Sayın Genel Müdür, söyle?..
Bu halkın parasını kime, niye dağıttığını söyle!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA