Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bale dünyasının efsane yıldızları İstanbul'da..

Gene erken davranıyorum ve hafta sonu için sizi uyarıyorum.. Muhteşem, ama gerçekten muhteşem, kaçmaz, insan hayatında bir defa olacak fırsat ayağınızda..
Moskova Grand Klasik Balesi Devlet Akademik Tiyatrosu, Bolşoy Tiyatrosu'nun dünyaca ünlü yıldızları ile 24-25 Nisan'da Cemal Reşit Rey'de..
Hem de, 19. 29 lira gibi sinema bileti fiyatına.. Bu şovu mesela New York'ta eğer 100 dolara izleyebilirseniz, talihli olursunuz..
Bale sanatının en önemli klasik yapıtlarının çeşitlemelerinden oluşan bir program var.. Kuğu Gölü, Le Corsaire ,Son Tango, Melancholic Vals, Spartacus ve "Don Kişot" tan en güzel, en seçme danslar...
Bu yıl 40. yıldönümünü kutlayan Moskova Devlet Akademik Tiyatrosu Grand Klasik Balesi'nin solistleri, efsane Bolşoy'un dünyaca ünlü yıldızlarından Andrey Uvarov, Elena Andriyenko ve Ruslan Pronin.
Bu üç efsaneyi daha önce izlemiş biri olarak "Aman kaçırmayın" diyorum..

***

Gene hafta sonunda TİM'de de bir başka güzellik var. Cuma gecesi, cumartesi ve pazar öğleden sonra dört harika Disney konseri var.. Doğuş'un konservatuvar öğrencilerinden kurulu 11-18 yaş arası orkestrası, Disney'in efsane filmlerinden seçilmiş sahnelerle uyumlu müzikler çalacak..
Yani görüntüler, Disney'in harika dünyasından seçilme.. Müzik canlı.. Tüm aile toplanıp gideceksiniz, öylesine hoş bir 23 Nisan Çocuk Bayramı sürprizine..
Bu da kaçmaz bir gösteri.. Onun biletleri de 20- 25 lira..
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA