Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İki kadın!..

İkisi de genç, ikisi de güzel, ikisi de ünlü..
Biri sunucu..
Ece Erken..
Bodrum Türkbükü'nde tüm İstanbul sosyetesinin davetli olduğu bir açılışta bikini mayolu resmi çekildi ve yayınlandığı için nerdeyse bunalımda..
"Kendimi salak gibi hissettim" diyor.. Yıllarca dikkat etmiş "Et" çıkmasın diye.. Kendi vücudu için kullandığı tabire bakar mısınız?. Pareo ya da etek giyermiş mayonun üstüne hep.. Bu defa yakalanmış.. Babasını, eski eşini aramış.. İkisi de "Dert etme" demişler, ama ediyor işte...
Yani inanılır gibi değil. Resimler, herkese açık bir plajda, herkesin içinde çekilmiş. Üstelik çirkin pozlar da değil.. Gayet normal. Kızın vücudu da güzel, hep sakladığı poposu da.. O zaman bu iki yüzlülük niye?. Plajda olan sosyete canlısını görecek. Ama resmi çıkınca panik?.
Öteki sanatçı, yenilerde yazar.
Başak Sayan..
Akşam'da pazar ekinde yazmaya başlayınca, ne kadar dekolte fotoğrafı varsa internet sitelerine düşmüş.. Başak bu hafta yazıyor.. "Ben o resimleri hür irademle ve aklımla çektirdim. Severek, beğenerek yayınlanmasına izin verdim. Onlar için utanıp üzüleceğimi düşünenlere ne diyeyim. Soyunurum. Rolüm gereği sevişirim de. Daha evvel yaptım. Yine yapacağım.. Çırılçıplak da resim çektirebilirim. Kitap yazdım. Şimdi de köşe yazıyorum. Yaptığım her şeyle gurur duyuyorum. Hayallerimi, planlarımı bilseniz şaşarsınız.."
Sizce hangisi alkışa layık?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA