Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hey gidi günler..

SABAH gazeteye girerken Erdoğan Ağabeye rastladım gene.. Erdoğan Sevgin.. Hey gidi günler.. Buradaki "Hey" lafın gelişi değil.. Hey günleriydi. Bana sorarsanız bu ülkenin gelmiş geçmiş en güzel, müzik ve magazin dergisi.. Doğan Şener çıkarırdı. Kimler yetişmedi ki, Hey Okulundan, ben dahil.. Ali Saydam, Arda Uskan, Hulusi Tunca diye başlasam ve devam etsem yazı telefon rehberine döner..
Ben Ankara temsilcisiydim. TRT Televizyonu başlayınca bir dergi daha yaptı Doğan.. Tele Magazin.. Ben de Ankara işlerine bakıyorum. Bir rakibimiz var, hem Hey, hem Tele Magazin için. TV'de 7 Gün.. Erdoğan Sevgin yönetiyor.. Nasıl tatlı bir rekabetti.. Nasıl bir "Atlatma" yarışıydı. Bu "Atlatma" lafı gazetecilik sözlüğünden çıktı. Hepsi ayni ajansı kullanıyor artık. Ne atlatması?.
Erdoğan Ağabey bu ülkede magazin medyasının duayenidir. Ben magazin editörü olsam, yanından ayrılmam, tavsiyelerini, eleştirilerini almak için..
Bu yaşına rağmen her gün gazetede ve benim gibi erken gelenlerden..
Ona rastlamak ne güzel oluyor.. Artık Bab-ı Ali Yokuşu'nu değil, asansörü kullansak da..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA